Öneri 15-17K Hazır Sistem Önerisi

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
acil 15-17k arası sistem tavsiyesi lazım hazir sistem ama

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

Aşağıda ki sistemin işlemcisi daha iyi ve fiyat uygun olduğundan SSD yükseltmesi yapılabilir ama ekran kartı olarak yukarıdaki sistemden daha düşük.

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107

Aşağıda ki sistemin işlemcisi daha iyi ve fiyat uygun olduğundan SSD yükseltmesi yapılabilir ama ekran kartı olarak yukarıdaki sistemden daha düşük.

https://www.gaming.gen.tr/urun/2046...oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

aklıma bunu koydum aslında bende sizinde fikirlerinizi merakak ettim bu hem işlemci hem ekran kartı taş anakartıda b550m-k yaptıgında 10 numara sistem gibi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485
KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
AMD karşı ön yargı var çünkü WATTMAN diye bir illet var. Bende AMD kart kullanıyorum ama mümkün olduğunca kimsenin kullanmasını tavsiye etmiyorum. Rastgele bir anda hatayı alabiliyorsun her şey dört dörtlük olsa da.
nasıl bi kötü yanı var bende amd kullanıyom wattman ilkda forumda gördüm

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485
nasıl bi kötü yanı var bende amd kullanıyom wattman ilkda forumda gördüm
Wattman oyun oynarken ve ya herhangi bir programı kullanırken olabiliyor. Kart sistem de ve ya kendinde bir hata tespit ederse kendini kapatıyor ve görüntü gidiyor. Sistem çalışıyor ama ekran kartı çalışmıyor sistemi yeniden başlatmak durumunda kalıyorsun.

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Wattman oyun oynarken ve ya herhangi bir programı kullanırken olabiliyor. Kart sistem de ve ya kendinde bir hata tespit ederse kendini kapatıyor ve görüntü gidiyor. Sistem çalışıyor ama ekran kartı çalışmıyor sistemi yeniden başlatmak durumunda kalıyorsun.
hee ulan bende diyom bu nie donuyor bende yeniden başlatınca gidiyordu buymuş demekki

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri