15.200TL F/P sistem alınır mı?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
2K Sistemi Olacak Dedimi Ben Hatırlamıyorum Yanlış Bilgi Vermişim Kusura Bakmayın Sadece Artık Giriş Seviyesi Sistemlerden Devam Edicez Dediğini ve 2 Sistem Çıkaracağız Dediğini Hatırlıyorum
Evet ama açtığım konuya böyle yazdı ;
Foruma özel stok durumunu konuşmadım. Ancak teklif yapacağım. Sıcak bakarlarsa konuyu revize ederiz.

Segment olarak ilk sistem 2K performansında bir arkadaş olacak. Peşine gelecek sistem ise girişin bir tık üstü olacak.

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Evet ama açtığım konuya böyle yazdı ;
Hmm Demek Bu Yüzden 2 Sistem 1 İ Orta Üst Segment Diğer Giriş Orta Seviye Arası En İyisi Olur Bencede 2 Bütçeye Uygun Sistemde Var Ama Acaba Bu Sefer Kiminle Anlaşacaklar PC Kolik Gibi 2 Hafta Kargo Bekletirlerse Sıkıntı

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hmm Demek Bu Yüzden 2 Sistem 1 İ Orta Üst Segment Diğer Giriş Orta Seviye Arası En İyisi Olur Bencede 2 Bütçeye Uygun Sistemde Var Ama Acaba Bu Sefer Kiminle Anlaşacaklar PC Kolik Gibi 2 Hafta Kargo Bekletirlerse Sıkıntı
Onu video da söyler video dan önce söylemez.

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Hero iyi hocam hayırlı olsun. Daha iyi sistemler çıkabilir ama en iyisini almayı beklerseniz asla sisteme sahip olamazsınız.
Evet Öyle Sizde Haklısınız Teşekkür Ederim Sistem Kargoda Pazar Günü Dağıtım Olmadığı Elime Ulaşmadı Pazartesi İnşallah

KS

Yaprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Son önerilen 3060Ti sistemler mantıklı olabilir. İleride işlemci yükseltmesi yaparsınız. 12100F 5500'E göre bir tık daha iyidir.
Bir akrabam yeni çıkan sistemi almamı önerdi sizce bu sistem kullanacağım programları göz önüne alırsak benim için uygun mudur ve ne kadar süre götürebilir? Forumlarda gördüğüm kadarıyla amdnin ekran kartları pek önerilmiyor biraz tereddüt ettim ve bir bilene sormak istedim rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bir akrabam yeni çıkan sistemi almamı önerdi sizce bu sistem kullanacağım programları göz önüne alırsak benim için uygun mudur ve ne kadar süre götürebilir? Forumlarda gördüğüm kadarıyla amdnin ekran kartları pek önerilmiyor biraz tereddüt ettim ve bir bilene sormak istedim rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın.
3060Tİ alın. Yapacağınız şeyleri göz önünde bulundurunca Nvidia daha mantıklı olacaktır.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri