15-20K Sistem Öneri (Temmuz 2023)

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Selamlar,

Yazın Sonunda Hazır Sistem Alıcam Bütçem 15-20k Olucak Sizce O Zamana Kadar Bu Fiyata Çoğu Oyunu Oynatabilicek Bi Sistem Kalır Mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Yazın Sonunda Hazır Sistem Alıcam Bütçem 15-20k Olucak Sizce O Zamana Kadar Bu Fiyata Çoğu Oyunu Oynatabilicek Bi Sistem Kalır Mı?
Hocam şu anda bile ortalama bir sistem 15'ten başlıyor zaten. Yaz sonunda çoğu oyunu oynatan bir sistem kalır mı bu fiyata bence çok zor.

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
Yazın sonuna ne olur bilemeyiz fiyatlar malum. Ama bilgisayarlara bir zam geleceği kesin. Ondan herkes acil bir şekilde sistem almaya çalışıyor.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam 4 gün önce bile kdv %18'di bu ülkede fiyatlar her an değişebilir ki değişiyor zaten.
Bugün Uygulanmış Olması Lazım %20 Kdvnin Yani Bakılıcak Olursa 15-20k ya Var Hala Çoğu Oyunu Açabilicek Sistemler Zırt Pırt Kdvyi Arttırmazlar Sanırım

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
Bugün Uygulanmış Olması Lazım %20 Kdvnin Yani Bakılıcak Olursa 15-20k ya Var Hala Çoğu Oyunu Açabilicek Sistemler Zırt Pırt Kdvyi Arttırmazlar Sanırım
Yok hocam herkes fırsat kovalama derdinde en fazla 2 hafta böyle kalır fiyatlar.

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Taksit Yapınca Yüzde Kaç Faiz Yer
Hocam gaming gen tr üzerinden rx6700xt 5600'lü sistem almıştım. Upgradeler ile 16.5 tutmuştu. 12 ay taksitle 18.2ye aldım. Eğer ki taksitle alma imkanın varsa bence direkt almalısın. İlla bu fiyat bandında yine sistem bulacaksın ama daha iyisini almak varken değerlendir bence.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam gaming gen tr üzerinden rx6700xt 5600'lü sistem almıştım. Upgradeler ile 16.5 tutmuştu. 12 ay taksitle 18.2ye aldım. Eğer ki taksitle alma imkanın varsa bence direkt almalısın. İlla bu fiyat bandında yine sistem bulacaksın ama daha iyisini almak varken değerlendir bence.
Bütün Bildiğimiz Sitelerde Gerek Gaming Gen Gerek İtopya Gerek İncehesap Gerek Tebilon Vs Vs Hepsinde Taksit Şansımız Var Mı?

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Daha Önce Hiç Taksit Yapmadım Biraz Bilgi Verme Şansınız Var Mı?
Hocam ödeme kısmında taksitli ödemeyi seçiyorsun. Orda seçenekler var zaten kaç taksit istiyorsan seçersin. Örn: 6+3 yazabilir bu 9 taksit anlamına gelir 3 taksit de bonus olarak geliyor. Ya da sadece 12 taksit diyebilir siteden siteye değişir bu durum.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam ödeme kısmında taksitli ödemeyi seçiyorsun. Orda seçenekler var zaten kaç taksit istiyorsan seçersin. Örn: 6+3 yazabilir bu 9 taksit anlamına gelir 3 taksit de bonus olarak geliyor. Ya da sadece 12 taksit diyebilir siteden siteye değişir bu durum.
Hocam Discord Kullanıyosanız Ekleyebilir Misiniz Bi Sorum Olduğundan Müsaitseniz Sorarım Ordan. @UgurG

Jwlly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hangi sistemi almıştınız acaba?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri