Hocam şu anda bile ortalama bir sistem 15'ten başlıyor zaten. Yaz sonunda çoğu oyunu oynatan bir sistem kalır mı bu fiyata bence çok zor.Yazın Sonunda Hazır Sistem Alıcam Bütçem 15-20k Olucak Sizce O Zamana Kadar Bu Fiyata Çoğu Oyunu Oynatabilicek Bi Sistem Kalır Mı?
Yazın sonuna ne olur bilemeyiz fiyatlar malum. Ama bilgisayarlara bir zam geleceği kesin. Ondan herkes acil bir şekilde sistem almaya çalışıyor.Yazın Sonunda Hazır Sistem Alıcam Bütçem 15-20k Olucak Sizce O Zamana Kadar Bu Fiyata Çoğu Oyunu Oynatabilicek Bi Sistem Kalır Mı?
Yazın sonuna ne olur bilemeyiz fiyatlar malum. Ama bilgisayarlara bir zam geleceği kesin. Ondan herkes acil bir şekilde sistem almaya çalı
1-2 Ayda Bahsettiğiniz Kadar Oynar Mı YaHocam şu anda bile ortalama bir sistem 15'ten başlıyor zaten. Yaz sonunda çoğu oyunu oynatan bir sistem kalır mı bu fiyata bence çok zor.
Hocam 4 gün önce bile kdv %18'di bu ülkede fiyatlar her an değişebilir ki değişiyor zaten.1-2 Ayda Bahsettiğiniz Kadar Oynar Mı Ya
Bugün Uygulanmış Olması Lazım %20 Kdvnin Yani Bakılıcak Olursa 15-20k ya Var Hala Çoğu Oyunu Açabilicek Sistemler Zırt Pırt Kdvyi Arttırmazlar SanırımHocam 4 gün önce bile kdv %18'di bu ülkede fiyatlar her an değişebilir ki değişiyor zaten.
Yok hocam herkes fırsat kovalama derdinde en fazla 2 hafta böyle kalır fiyatlar.Bugün Uygulanmış Olması Lazım %20 Kdvnin Yani Bakılıcak Olursa 15-20k ya Var Hala Çoğu Oyunu Açabilicek Sistemler Zırt Pırt Kdvyi Arttırmazlar Sanırım
Tamam Sağolun Hocam Bulabilirsem Erken Bulayım Parayı Zor Gibi Duruyor Ama BakalımYok hocam herkes fırsat kovalama derdinde en fazla 2 hafta böyle kalır fiyatlar.
Taksit Yapınca Yüzde Kaç Faiz Yerparayı hemen bulmak yerine peşin fiyatına taksit yapabilirsiniz fiyatlar böyle kalmaz çünkü
https://pckolik.com/urun/shiftdeletenet-pck1-oyun-bilgisayari-amd-rx6650xt/ bu sisteme bakın derim
Hocam gaming gen tr üzerinden rx6700xt 5600'lü sistem almıştım. Upgradeler ile 16.5 tutmuştu. 12 ay taksitle 18.2ye aldım. Eğer ki taksitle alma imkanın varsa bence direkt almalısın. İlla bu fiyat bandında yine sistem bulacaksın ama daha iyisini almak varken değerlendir bence.Taksit Yapınca Yüzde Kaç Faiz Yer
Bütün Bildiğimiz Sitelerde Gerek Gaming Gen Gerek İtopya Gerek İncehesap Gerek Tebilon Vs Vs Hepsinde Taksit Şansımız Var Mı?Hocam gaming gen tr üzerinden rx6700xt 5600'lü sistem almıştım. Upgradeler ile 16.5 tutmuştu. 12 ay taksitle 18.2ye aldım. Eğer ki taksitle alma imkanın varsa bence direkt almalısın. İlla bu fiyat bandında yine sistem bulacaksın ama daha iyisini almak varken değerlendir bence.
Evet var kiminde 6 kiminde 12 vs. fark ediyor sadeceBütün Bildiğimiz Sitelerde Gerek Gaming Gen Gerek İtopya Gerek İncehesap Gerek Tebilon Vs Vs Hepsinde Taksit Şansımız Var Mı?
Daha Önce Hiç Taksit Yapmadım Biraz Bilgi Verme Şansınız Var Mı?Evet var kiminde 6 kiminde 12 vs. fark ediyor sadece
Hocam ödeme kısmında taksitli ödemeyi seçiyorsun. Orda seçenekler var zaten kaç taksit istiyorsan seçersin. Örn: 6+3 yazabilir bu 9 taksit anlamına gelir 3 taksit de bonus olarak geliyor. Ya da sadece 12 taksit diyebilir siteden siteye değişir bu durum.Daha Önce Hiç Taksit Yapmadım Biraz Bilgi Verme Şansınız Var Mı?
Hocam Discord Kullanıyosanız Ekleyebilir Misiniz Bi Sorum Olduğundan Müsaitseniz Sorarım Ordan. @UgurGHocam ödeme kısmında taksitli ödemeyi seçiyorsun. Orda seçenekler var zaten kaç taksit istiyorsan seçersin. Örn: 6+3 yazabilir bu 9 taksit anlamına gelir 3 taksit de bonus olarak geliyor. Ya da sadece 12 taksit diyebilir siteden siteye değişir bu durum.
hangi sistemi almıştınız acaba?Hocam gaming gen tr üzerinden rx6700xt 5600'lü sistem almıştım. Upgradeler ile 16.5 tutmuştu. 12 ay taksitle 18.2ye aldım. Eğer ki taksitle alma imkanın varsa bence direkt almalısın. İlla bu fiyat bandında yine sistem bulacaksın ama daha iyisini almak varken değerlendir bence.