- Tepki
- 46
Böyle yazıp tek bir oyun vermezler herhalde?Böyle yazıyor adam yalan söylemez herhalde![]()
Böyle yazıp tek bir oyun vermezler herhalde?Böyle yazıyor adam yalan söylemez herhalde![]()
Hocam yakında yeni sistem geliyor diyen sensin zaten daha iyisi çıkar mı bilmiyorum ne demekSistem olarak güzel ürün. Ancak F/P çok iyi değil. Daha iyisi çıkar mı? Bilmiyorum. 11.11 geliyor. Türkiye'de dolar kuru gerçeği her gün yükseldiği için, kalkıp almayın bekleyin dersem yalan olur. İçinize sindiyse hayırlı olsun.
Sağolun Taner hocam değerli yorumunuz için sizi 1 aydır bekliyorum fakat sizin çıkaracağınız ortaya yakın dediğiniz sisteme eş değermi bu sistem. Saygılar sunuyorumSistem olarak güzel ürün. Ancak F/P çok iyi değil. Daha iyisi çıkar mı? Bilmiyorum. 11.11 geliyor. Türkiye'de dolar kuru gerçeği her gün yükseldiği için, kalkıp almayın bekleyin dersem yalan olur. İçinize sindiyse hayırlı olsun.
İnstada çekiliş var orada veriyorlarmış.Böyle yazıyor adam yalan söylemez herhalde![]()
Tüm ürünlerde yazıyor kod ile gelicek.İnstada çekiliş var orada veriyorlarmış.
https://www.gaming.gen.tr/etiket/inteloyunkampanyasi/
Burada Cod MW 2 almak için gerekli ürünler sistemler listelenmiş. Sizin aldıgınız sistem buraya dahil değil ama şartları zorlamak adına müşteri hizmetlerine bir yazın belki verirler COD MW 2 yi
11.11 geliyor ne demek bilen varmı bende sistem alıcam ama Taner hocayı bekliyorum belki 3060 ti uygun fiyata çıkartır sonra pişman olurum diye almıyorumSistem olarak güzel ürün. Ancak F/P çok iyi değil. Daha iyisi çıkar mı? Bilmiyorum. 11.11 geliyor. Türkiye'de dolar kuru gerçeği her gün yükseldiği için, kalkıp almayın bekleyin dersem yalan olur. İçinize sindiyse hayırlı olsun.
Black Friday ama birşey çıkmaz sanmıyorum. Kur artıyor çünkü ben bekleyip pişman olacagimi düşünüp sistemi satın aldım. Çünkü gün geçtikçe artıyor11.11 geliyor ne demek bilen varmı bende sistem alıcam ama Taner hocayı bekliyorum belki 3060 ti uygun fiyata çıkartır sonra pişman olurum diye almıyorum
11.11 geliyor ne demek bilen varmı bende sistem alıcam ama Taner hocayı bekliyorum belki 3060 ti uygun fiyata çıkartır sonra pişman olurum diye almıyorum
Taner hocam birşey sormak istiyorum ortaya yakın dediğiniz sistemde ne kullanacaksınız? Ve tarih olarak ne zaman gelir. İlk sistem 1 haftaya gelir dediniz. Spoiler verebilirmisinizKasım ayında "Cumalar" kampanyaları var. Kimisi muhteşem Cuma diyor, kimisi Harika Cuma diyor. Ancak yurt dışında Kara Cuma (Black Friday) olarak biliniyor. Yılda 1 kere geliyor. Ancak TR'de çok mükemmel işlemese de, yine güzel indirimler olacak.
Taner hocam birşey sormak istiyorum ortaya yakın dediğiniz sistemde ne kullanacaksınız? Ve tarih olarak ne zaman gelir. İlk sistem 1 haftaya gelir dediniz. Spoiler verebilirmisiniz
İlk sistem dediğiniz giriş olan değilmi?İlk sistemi daha çıkmadan maalesef ikinci sistem hakkında bilgi veremiyorum. İkinci sistem Kasım ayının ilk haftalarına doğru olacak.
İlk sistem dediğiniz giriş olan değilmi?
Ortaya yakın dediğiniz sistemde bileşen parçaları benim aldığım sisteme yakınmı olacak bunun bilgisini paylaşırsanız en azından aklımda yine bir yol haritası çizebilirim..Evet giriş seviyesi
cod 2 1000 tl ye satıyorlar battlede hayırlı olsunArkadaşlar linkteki ürün fatura üzeri bana 15.500e geldi i5 12400f özelleştirilerek. Yanında FIFA 2023 ve Call of Duty Modern Warfare 2 içinde. Sizce fiyat olarak 15.500e iyimi aldım @OceanLaB Taner hocamın çıkaracagi ortaya yakın dediği sistem bu özelliklerde olmaz diye düşünüp artık buna karar kıldım. Umarım hayırlısı olur. Bu sistemden olan varsa yorumlarını paylaşabilir. Birde 28 ekimden sonra fiyatlar yarı yarıya düşecekmis bu sistemler 10 bine falan alinacakmis öyle yorumlar okudum youtubede böyle birşey varmı ya.
![]()
EASTERGAMERS TV-E8 / INTEL I3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EASTERGAMERS TV-E8 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Teşekkürlercod 2 1000 tl ye satıyorlar battlede hayırlı olsun
Hocam 11.11 ile black friday farklı benim bildiğim. Black friday 25 kasımda oluyor bu sene sanırım. Ek olarak bu sistemler harici black friday için bir sistem hazırlama düşünceniz var mı ?Kasım ayında "Cumalar" kampanyaları var. Kimisi muhteşem Cuma diyor, kimisi Harika Cuma diyor. Ancak yurt dışında Kara Cuma (Black Friday) olarak biliniyor. Yılda 1 kere geliyor. Ancak TR'de çok mükemmel işlemese de, yine güzel indirimler olacak.
Evet giriş seviyesi
Taner Bey Merhaba.. Foruma yorum yapmanız çok iyi birşey. Hem giriş hemde orta seviyede SMOKİN giymenizi rica ediyoruz.( Smokinin ne anlama geldiğini biliyorsunuz.) Size Çok Yakışıyor...Sabırsızlıkla bol stoklu beklemedeyizEvet giriş seviyesi
Teşekkür ediyorumHayırlı olsun, güzel sistem.