15.500e Rtx 3060 i5 12400f

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Sistem olarak güzel ürün. Ancak F/P çok iyi değil. Daha iyisi çıkar mı? Bilmiyorum. 11.11 geliyor. Türkiye'de dolar kuru gerçeği her gün yükseldiği için, kalkıp almayın bekleyin dersem yalan olur. İçinize sindiyse hayırlı olsun.

longinus

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
51
Sistem olarak güzel ürün. Ancak F/P çok iyi değil. Daha iyisi çıkar mı? Bilmiyorum. 11.11 geliyor. Türkiye'de dolar kuru gerçeği her gün yükseldiği için, kalkıp almayın bekleyin dersem yalan olur. İçinize sindiyse hayırlı olsun.
Hocam yakında yeni sistem geliyor diyen sensin zaten daha iyisi çıkar mı bilmiyorum ne demek :D

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Sağolun Taner hocam değerli yorumunuz için sizi 1 aydır bekliyorum fakat sizin çıkaracağınız ortaya yakın dediğiniz sisteme eş değermi bu sistem. Saygılar sunuyorum

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Son düzenleme:

steffen61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
11.11 geliyor ne demek bilen varmı bende sistem alıcam ama Taner hocayı bekliyorum belki 3060 ti uygun fiyata çıkartır sonra pişman olurum diye almıyorum

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
11.11 geliyor ne demek bilen varmı bende sistem alıcam ama Taner hocayı bekliyorum belki 3060 ti uygun fiyata çıkartır sonra pişman olurum diye almıyorum
Black Friday ama birşey çıkmaz sanmıyorum. Kur artıyor çünkü ben bekleyip pişman olacagimi düşünüp sistemi satın aldım. Çünkü gün geçtikçe artıyor

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417

Kasım ayında "Cumalar" kampanyaları var. Kimisi muhteşem Cuma diyor, kimisi Harika Cuma diyor. Ancak yurt dışında Kara Cuma (Black Friday) olarak biliniyor. Yılda 1 kere geliyor. Ancak TR'de çok mükemmel işlemese de, yine güzel indirimler olacak.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Kasım ayında "Cumalar" kampanyaları var. Kimisi muhteşem Cuma diyor, kimisi Harika Cuma diyor. Ancak yurt dışında Kara Cuma (Black Friday) olarak biliniyor. Yılda 1 kere geliyor. Ancak TR'de çok mükemmel işlemese de, yine güzel indirimler olacak.
Taner hocam birşey sormak istiyorum ortaya yakın dediğiniz sistemde ne kullanacaksınız? Ve tarih olarak ne zaman gelir. İlk sistem 1 haftaya gelir dediniz. Spoiler verebilirmisiniz

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Taner hocam birşey sormak istiyorum ortaya yakın dediğiniz sistemde ne kullanacaksınız? Ve tarih olarak ne zaman gelir. İlk sistem 1 haftaya gelir dediniz. Spoiler verebilirmisiniz

İlk sistemi daha çıkmadan maalesef ikinci sistem hakkında bilgi veremiyorum. İkinci sistem Kasım ayının ilk haftalarına doğru olacak.

B A R O X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Arkadaşlar linkteki ürün fatura üzeri bana 15.500e geldi i5 12400f özelleştirilerek. Yanında FIFA 2023 ve Call of Duty Modern Warfare 2 içinde. Sizce fiyat olarak 15.500e iyimi aldım @OceanLaB Taner hocamın çıkaracagi ortaya yakın dediği sistem bu özelliklerde olmaz diye düşünüp artık buna karar kıldım. Umarım hayırlısı olur. Bu sistemden olan varsa yorumlarını paylaşabilir. Birde 28 ekimden sonra fiyatlar yarı yarıya düşecekmis bu sistemler 10 bine falan alinacakmis öyle yorumlar okudum youtubede böyle birşey varmı ya.

cod 2 1000 tl ye satıyorlar battlede hayırlı olsun

nurullah93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam 11.11 ile black friday farklı benim bildiğim. Black friday 25 kasımda oluyor bu sene sanırım. Ek olarak bu sistemler harici black friday için bir sistem hazırlama düşünceniz var mı ?

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Hayırlı olsun, güzel sistem.

Rtx3060Ti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar