Bütçeyi çok aşmamış ama uzun süre takınca rahatsız edermi o da önemli benim için.Bütçeyi biraz aşıyor ama imkan varsa alın. Tam da bu kulaklığı tarif ettiniz.
![]()
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, 3.699,03...www.akakce.com
Hocam aynisini kullaniyorum. Şoyle soyleyebilirim uzun kullanimda rahatsiz etmiyor ama o kadar hafifte degil tam orta da ben rahatsiz olmuyorum asla ama kisiden kisiye degisebilir o yuzden net bisey diyemem. Bence rahatsiz olmazsinizBütçeyi çok aşmamış ama uzun süre takınca rahatsız edermi o da önemli benim için.
Uzun kullanımda sorun yoksa sıkıntı yok benim için. Başka öneriniz yoksa bu kulaklığa kadar verdim.Hocam aynisini kullaniyorum. Şoyle soyleyebilirim uzun kullanimda rahatsiz etmiyor ama o kadar hafifte degil tam orta da ben rahatsiz olmuyorum asla ama kisiden kisiye degisebilir o yuzden net bisey diyemem. Bence rahatsiz olmazsiniz
Uzun kullanımda sorun yoksa sıkıntı yok benim için. Başka öneriniz yoksa bu kulaklığa kadar verdim.
Beyaz rengi yok sanırsam.S.s nova olabilir yada s.s 3
kablosuzda başka ürün baktım da bulamadım benUzun kullanımda sorun yoksa sıkıntı yok benim için. Başka öneriniz yoksa bu kulaklığa kadar verdim.
Corsair iyidir o zaman , onu alıyorum.kablosuzda başka ürün baktım da bulamadım ben
iyi günlerde kullanınCorsair iyidir o zaman , onu alıyorum.
Hangisi daha iyidir hocam? , Corsair mı? Logitech mı?![]()
Logitech G435 Lightspeed Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.949,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sağolun hocamiyi günlerde kullanın
Corsair daha iyi ama logitech kullanımı daha rahatHangisi daha iyidir hocam? , Corsair mı? Logitech mı?
Sağolun hocam
Kullanımı değilde , performansı daha önemli benim için.Corsair daha iyi ama logitech kullanımı daha rahat
Corsair O zmnKullanımı değilde , performansı daha önemli benim için.
Corsair daha iyi diye biliyorum.Hangisi daha iyidir hocam? , Corsair mı? Logitech mı?
Sağolun hocam
Asagi yukari ayni ozelliklere kaliteye sahip kulakliklar var ama beyaz aradiginiz icin bu kulakliktan baska yoktu sanirim. Bende ekipmanlari beyaz yaptigim icin direk bunu almistim. Oncesinde kablolu modelini kullaniyordum cok memnundum o yuzden devam ettim kablosuzundan. Hayirli olsun hocamUzun kullanımda sorun yoksa sıkıntı yok benim için. Başka öneriniz yoksa bu kulaklığa kadar verdim.
Corsair daha iyi hocam. Logitech te iyi aralarinda sz cok fark vardir Logitech daha konforlu diye biliyorum. Fazla oyunla isi olmayanlar daha cok pc de is icin calisanlar vs kullaniyorCorsair daha iyi diye biliyorum.
Corsair Void RGB Elite Wireless - Logitech G435 Karşılaştırması - Epey
Epey - Corsair Void RGB Elite Wireless - Logitech G435 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Üzmez mantıklı seçim eğer kablo sorun olmazsa kablolu alın daha ucuzTeşekkürler dostlar , corsairde karar kıldım.
Laptop içinde kullanabilirim o yüzden kablosuz daha mantıklı bir seçim benim için.Üzmez mantıklı seçim eğer kablo sorun olmazsa kablolu alın daha ucuz