- Tepki
- 4
Alınabilir normalde 2K yerine Rx460 bulabilirseniz daha iyi olur
A
Alınabilir normalde 2K yerine Rx460 bulabilirseniz daha iyi olur
Anladım hocam saolunGeçen sene rx 560 denedim pek güzel kart değiller. Başka bu bantta alınacak ürün pek yok ama ana görede yinede parasını hak etmiyor.
Eski kalıyor be reisEski ama o fiyata GTX770 de bakılabilir bence.
Maalesef hocamAsus RX 550 4gb vatandan alınma hatasız 1000tl Antalya'da tanıdığın varsa ona elden teslim edebilirim
Hocam rx 470 4 gb önerirmisiniz başlangıç bir sistem içinHocam işlemciniz ne onu satıp 5600g falan alsanız daha iyi performans alabilirsiniz.
Hocam ilerde yükseltmek adına amd işlemciyse apuya çevirip daha iyi olacağını düşünüyorum. Eski serileri pek önermiyorum. Bu model bazında değil genel olarak hata oranları yüksek, güç tüketimi fazla olabiliyor, Bir sorun olsa masrafı ayrı dert. Güncel bir şey almaya çalışın, eğer imkan el vermiyorsa apu, en kötü elindeki nakiti ilk taksitlere sayıp ilerde ödemeye çalışmaktan yanayım.Hocam rx 470 4 gb önerirmisiniz başlangıç bir sistem için
Saolun hocamHocam ilerde yükseltmek adına amd işlemciyse apuya çevirip daha iyi olacağını düşünüyorum. Eski serileri pek önermiyorum. Bu model bazında değil genel olarak hata oranları yüksek, güç tüketimi fazla olabiliyor, Bir sorun olsa masrafı ayrı dert. Güncel bir şey almaya çalışın, eğer imkan el vermiyorsa apu, en kötü elindeki nakiti ilk taksitlere sayıp ilerde ödemeye çalışmaktan yanayım.