Öneri 1500Tl Klavye Önerisi

Mttn0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Blue switch bir %100 klavye arıyorum 1500tl bandında yurt dışı / yurt içi farketmez.

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
KS

Mttn0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam sadece blue switch bakıyorum maalesef

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

Mttn0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam neden blue istiyorsunjz bilmiyorum ama şunları söyleyeyimi en iyi swict Cherry MX ve şuan bu klavyede var ses olarakta bence blue'ya yakın bir sese sahip.

Hocam sesin blue ile alakası yok ve sırf sesi için seviyorum blue switch

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Kötü demedim, en iyi switch değil dedim. Yorumlarınız tamamen bilgisizce yapılmış yorumlar
Haklısın hocam benimde en iyisi gibi bir itham kullanmam yanlış ama şöyleki en iyiler sıralamasında. Birde hocam neden kötü olduğunu açıklarsanız en azinda aaa bunda diyebilsin diğer arkadaşlar.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Haklısın hocam benimde en iyisi gibi bir itham kullanmam yanlış ama şöyleki en iyiler sıralamasında. Birde hocam neden kötü olduğunu açıklarsanız en azinda aaa bunda diyebilsin diğer arkadaşlar.
1- Keycapslwr
2- Kasası
3- Hotswap değil

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
1- Keycapslwr
2- Kasası
3- Hotswap değil
hotswap çalışırken tuş değiştirmek oluyordu sanırım degil mi birde arkadaşın dedigi gibi mi hocam blue switch en hızlı ms olarak tepki veren switch mi oluyor yellowla kiyasladigimizda cok fark eder mi o kadar ?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hotswap çalışırken tuş değiştirmek oluyordu sanırım degil mi birde arkadaşın dedigi gibi mi hocam blue switch en hızlı ms olarak tepki veren switch mi oluyor yellowla kiyasladigimizda cok fark eder mi o kadar ?
Hayır en hızlı tepki veren değil fark etmez

Evet hotswap o

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
1- Keycapslwr
2- Kasası
3- Hotswap değil
Hocam çok teşekkürler neden beğenmediginizi belirttiğini için.

Hayır en hızlı tepki veren değil fark etmez

Evet hotswap o
Peki şimdi sizden bir öneri alabilirmiyiz birde kasası demişsiniz kasa ile olan olumsuz yorumuda paylaşır mısınız?
Keycaps olarakta ne tür özellikler arıyorsun yani nelere dikkat edelim ne tür bir özellik arayalım?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam çok teşekkürler neden beğenmediginizi belirttiğini için.

Peki şimdi sizden bir öneri alabilirmiyiz birde kasası demişsiniz kasa ile olan olumsuz yorumuda paylaşır mısınız?
Keycaps olarakta ne tür özellikler arıyorsun yani nelere dikkat edelim ne tür bir özellik arayalım?
Pbt keycaps olmasına, ben full size için bütçe arttırma taratarıyım. Bu bütçede 60 klavyeler çok daha kaliteli

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Pbt keycaps olmasına, ben full size için bütçe arttırma taratarıyım. Bu bütçede 60 klavyeler çok daha kaliteli
Hocam peki sizce bu fiyataki tam bir klavyeden en iyi özellikleri beklemeniz garip değil mi? sonuçta 1400 TL gibi bir fiyata.
%60 klavyelerde sizin önerdidikleriniz ingilizce klavyeler, ve yazılım gibi işler ile uğraşıyorsa zorluk çeker, ve bazılarıda sadece görüntüsü için seciyor tam klavyeyi bu biraz keyfi muamele.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri