1500TL'ye am4 Anakart Tavsiyesi

Slmbengeldim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,

Ryzen 5 1500x islemciye uyan sivi sogutma destekli ramlerim 3200 mhz haliyle 3200 mhz destekleyebilen max 1500 1700 tl civarinda am4 anakart ariyorum.

Var mi tavsiyeleriniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Bütçe çok fazla. Am4 anakartlar zaten sıvı soğutma destekliyor. Ryzen 5 1500x için giriş seviye B450m yeterli. Bence anakart yerine işlemcini iyileştirsen daha iyi olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben %100 katılmıyorum cevaba. Anakart PSU gibi geleceğe yönelik yatırımdır. İleride daha güçlü işlemciler takacağım derseniz yüksek seviye bir anakart almakta bir sakınca yok. Ama yok derseniz şuan ki sistemi yükseltmem gibi bir fikir varsa o zaman evet masraf gereksiz olacaktır.

KS

Slmbengeldim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben surekli oyun oynayan birisi degilim acikcasi. O yuzden cok fazla yukseltme yapacagimi da dusunmuyorum. Anakart alma sebebim ise bir onceki postunda belli az cok. Sonuc anakarti bozdum :D pc acilmiyor. Kisa devre oldugunu dusunuyorum. Onun da caresi var mi bilmiyorum. Yarin belli olacak. O yuzden simdiden arastiriyorum ki fikir olsun. Cok yuksek modele gerek yok. Am4 olsun 3200 mhz desteklesin yeterli.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Ben surekli oyun oynayan birisi degilim acikcasi. O yuzden cok fazla yukseltme yapacagimi da dusunmuyorum. Anakart alma sebebim ise bir onceki postunda belli az cok. Sonuc anakarti bozdum :D pc acilmiyor. Kisa devre oldugunu dusunuyorum. Onun da caresi var mi bilmiyorum. Yarin belli olacak. O yuzden simdiden arastiriyorum ki fikir olsun. Cok yuksek modele gerek yok. Am4 olsun 3200 mhz desteklesin yeterli.
Çok fazla masrafa gerek yok o zaman. Attığım anakartı alsanız yeterli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri