15K bütçeye sistem tavsiyesi (14.06.2022)

TowN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Öncelikle hocalarım merhaba uzun süredir bir sistem toplamak istiyorum sistem özelliklerimi yazayım buraya rx6600 xt yada 3060ti bir ekran kartlı ve işlemci i5 11400f yada 12400f olur bütçe max 15 k herşeyle toplanmış bir şekilde birde toplayım mı yoksa donanım arşivi yada pc hocasının yaptıgı hazır sistemleri mi bekleyeyim hocam şimdiden teşekkürler ❤️❤️

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hazır sistem veya bekleme konusunda bir şey diyemem. Sonuçta her gün fiyatlar değişiyor. Hazır sistem veya toplama konusuna gelirsek bence tamamen bu bütçeye piyasadaki hazır sistemlerin bileşen kalitesine bağlı bir durum. Ben her zaman toplama tercih ederim orası ayrı.

KS

TowN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hazır sistem veya bekleme konusunda bir şey diyemem. Sonuçta her gün fiyatlar değişiyor. Hazır sistem veya toplama konusuna gelirsek bence tamamen bu bütçeye piyasadaki hazır sistemlerin bileşen kalitesine bağlı bir durum. Ben her zaman toplama tercih ederim orası ayrı.
hocam yani beklemede bir sorun yok ama yani fiyatlar ortada bu sefer pc hocasının yapacagı üst sekment sistemde 3060ti yada 3060 olursa alacagım çünkü fiyatlar her gün uçuor bende hazır alma taraftarıyım ama bakalım pc hocasını bekliyorum şuan açıkcası

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
hocam yani beklemede bir sorun yok ama yani fiyatlar ortada bu sefer pc hocasının yapacagı üst sekment sistemde 3060ti yada 3060 olursa alacagım çünkü fiyatlar her gün uçuor bende hazır alma taraftarıyım ama bakalım pc hocasını bekliyorum şuan açıkcası
Sistemin ne olacağı son güne kadar belli olmuyor ve fiyatta keza aynı şekilde. O yüzden kendi adımıza bekleyin yada beklemeyin diyemem.

KS

TowN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sistemin ne olacağı son güne kadar belli olmuyor ve fiyatta keza aynı şekilde. O yüzden kendi adımıza bekleyin yada beklemeyin diyemem.
peki sistem bu ay içerisinde çıkıcak dimi onun bilgisi var mı acaba yada diger ay mı hocam ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri