- Tepki
- 11
165 hz monitör almak istiyorum max 3.8k çıkabilir neler önerirsiniz
Bu monütör nasıldır
Bu monütör nasıldır
Bu daha iyi olur panel kalitesi olarak165 hz monitör almak istiyorum max 3.8k çıkabilir neler önerirsiniz
Bu monütör nasıldır
Hocam 165hz 0.5ms daha iyi olmazmı lenovoda kötü bir marka değil benceBu daha iyi olur panel kalitesi olarak
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
0.5ms farkı hissetmezsin bileHocam 165hz 0.5ms daha iyi olmazmı lenovoda kötü bir marka değil bence
ben asus vg248qg aldım ips panel değil onun dışında bence iyi
Paneli VA ghosting sorunu yaşamıyor musunuz ?Kendim kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Asus TUF VG24VQE Kavisli 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD LED Monitör
HayırPaneli VA ghosting sorunu yaşamıyor musunuz ?
Hala hala kaç haftadır araştırma yapıyorum gömüyorlar VA monitörleri üstüne toprak atıyorlar birde o yüzden monitör almaktan vazgeçme noktasına geldim
Elektronik olayı bence tamamen şans işiHala hala kaç haftadır araştırma yapıyorum gömüyorlar VA monitörleri üstüne toprak atıyorlar birde o yüzden monitör almaktan vazgeçme noktasına geldim