1660super ryzen 5 3500x oyunlarda takılam yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Bugraylmz33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sisteme bir yük biniyor bariz belli anakart BIOS güncel sistem format atılmış ve sıcaklıklar normalse işlemcide sorun olabilir.
Garantiye gönderdim ama neden değiştirmediler acaba.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemcinizde arıza olabilir uğur bey de anlatmış zaten işlemcinizi garentiye gönderebilirsiniz çözüm olarak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemciyi garantiye gönderdiniz ama sorun bulunmadıysa anakart sorunu olabilir yada başka bir bileşen uyumsuzluk yaratıyordur. Her şeyin denenmesi gerek.

Ayrıca önceden söyledim RAM sorunu olabilir ve bunu anlamak için sadece 1 RAM ile XMP kapalı ve açık testler yapın demiştim size. RAM bu tarz sorunlar yapabilir eğer bir uyum yada performans problemi varsa diye bunu kontrol edin demiştim. Bunu kontrol ettiniz mi bilmiyorum.

KS

Bugraylmz33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İşlemciyi garantiye gönderdiniz ama sorun bulunmadıysa anakart sorunu olabilir yada başka bir bileşen uyumsuzluk yaratıyordur. Her şeyin denenmesi gerek.

Ayrıca önceden söyledim RAM sorunu olabilir ve bunu anlamak için sadece 1 RAM ile XMP kapalı ve açık testler yapın demiştim size. RAM bu tarz sorunlar yapabilir eğer bir uyum yada performans problemi varsa diye bunu kontrol edin demiştim. Bunu kontrol ettiniz mi bilmiyorum.
Sorunu buldum. Stutteringmiş. Bunun da çözümü yokmuş. Şans artık. Size teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Stuttering yani ekran kartınızda bir arıza var yani kartı garantiye göndermeniz gerekecek gibi duruyor. Sorunu bulduğunuza göre gerisi servis işi.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri