17.000 Sistem + Monitör

TA00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Herkese merhabalar. Dün satılan sisteme ne yazık ki yetişemedim. Yakın bir zaman içerisinde fiyatlar artmadan bir kasa ve monitör almak istiyorum. Kasa f/p olduğu sürece bütçeyi de arttırabilirim onun dışında bu fiyatta kalmak istiyorum. Modart ve DA sistemlerinin geleceğini gördüm. Şu an zoraki gidip bir sistem alıp sonrasında pişman olmak istemiyorum. Sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum.

Not: Pc toplama tecrübem olmadığı için tek tek satın almak istemiyorum. Tercihim hazır sistemden yana. Ayrıca sistemi uzun yıllar sıkıntısız kullanmak istiyorum. Zaman içerisinde çağa ayak uydurup gerekli güncellemeleri yaparak sistemi güncel tutmaya çalışacağım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monitör için 3K desek size sistem için 14K kalıyor ki buda RX 6600/6650 XT sistem alınabilir demek oluyor. Belki 3060 olabilir NVIDIA şartsa.

KS

TA00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

20 stok ile 22'de bu pc gelecekmiş. Sistem ne kadara düşerse alınır sizce?
18K filan olabilir en fazla çok ineceğini sanmam. Eğer söylediğim fiyatlara inerse yada daha altına B560 anakart yükseltmesiyle bütçeye bağlı değişir tabi ama yükseltme yapılabilirse yapılmalı alınabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri