- Tepki
- 16
Evet oBu mu
Vatan ?
Evet oBu mu
Vatan ?
Yarına kadar durur mu sence yarın sabah 12-1 de gdiicemDevrekteyim. Arkadaş sana sipariş hattını ara demiş neden aramadın? O şekilde aldım.
Senin mevzu farklı. Değişim istiyorsun mağazaya gitmen lazım. Esas67 gitseydin direk merkezdeymişsin. Ordan net alırdın.Aradım satın aldığınız kişiyle konuşun dedi yarın sizi ariycak dedi değişim yapabilirsiniz dedi
Kilimli catalagzindayim ve değişimi satin aldigim arkadaş ile yapabilirim sadece öyle dedilerSenin mevzu farklı. Değişim istiyorsun mağazaya gitmen lazım. Esas67 gitseydin direk merkezdeymişsin. Ordan net alırdın.
Esas67' den mi aldın? Saat 10'da açılıyor avm direk gitmen lazım. Web sitesinde stok tükendi yazana kadar şansın var.Kilimli catalagzindayim ve değişimi satin aldigim arkadaş ile yapabilirim sadece öyle dediler
Evet rx6700 ü esastan aldım aldığım arkadaş gelicek yarın onunla konusucam degisebilirsiniz dediler diğerleri ancak sadece onunla yarın gidicem direkt 12-1 gibi orda olcamEsas67' den mi aldın? Saat 10'da açılıyor avm direk gitmen lazım. Web sitesinde stok tükendi yazana kadar şansın var.
Şimdi açık mıEsas67' den mi aldın? Saat 10'da açılıyor avm direk gitmen lazım. Web sitesinde stok tükendi yazana kadar şansın var.
Sabah 10.Evet rx6700 ü esastan aldım aldığım arkadaş gelicek yarın onunla konusucam degisebilirsiniz dediler diğerleri ancak sadece onunla yarın gidicem direkt 12-1 gibi orda olcam
Şimdi açık mı
10 da kalkiyim o zaman 11 de orda olayımSabah 10.
12-1'e kalırsan bitebilir.
Hayırlısı umarım alırsın@SatisFaction saati 8:45 e kurdum 9 gibi uyanırım yemek hazırlanma derken 9;30 a binerim belki 10 a binerim yani ya 10 da olcam vatanda ya da 10;30 da
Kardeşim sen çok istiyorsun sanırım olmazsa dünyanın sonu değil ikinci el de bu bütçe ile bir sürü 3070 sistem dolu onlara da bakabilirsin o kadar da üzülme@SatisFaction saati 8:45 e kurdum 9 gibi uyanırım yemek hazırlanma derken 9;30 a binerim belki 10 a binerim yani ya 10 da olcam vatanda ya da 10;30 da
Evet
Malesef boyle bir durum olabilecegini sanmiyorum verilen stoktan ustu olmaz gibi@OceanLaB abi şu iki kardeşine güzellik yapamaz mısın bana ve bu arkadaşımıza @Aras duven stok bittiği için alamadık lütfen hocam ya yarın gidicem bakicam İnşallah stok kalmıştır kalmadıysa bir güzellik yapın lütfen hocam ya
Taner abiden yardım istiycez başka çaremiz yok kanka
Sende etiketle ve benim gibi yaz @Aras duven
Korkmayın yetistim abiyi bekliyorum şimdi 1:30 da gelceimis erken bile gelmişim alabiliyorum ama onu bekliycekmisim @SatisFaction @SahurakaKardeşim sen çok istiyorsun sanırım olmazsa dünyanın sonu değil ikinci el de bu bütçe ile bir sürü 3070 sistem dolu onlara da bakabilirsin o kadar da üzülme
valla öyle oldu 3060 sistemi fp diye 18 k alanlar delirmiştirPCH piyasaya ulti attı
I3 12400f yok i3 12100fvarbu fiyata i3 12400f kullanabilirlerdi isteseler . ama i5 12400f var . o yüzden kaçırmayın sistemi bu fiyata
sen benim mesajı pek anlamadın bence kralI3 12400f yok i3 12100fvar
sen benim mesajı pek anlamadın bence kral![]()
Aldimmmmm @SatisFaction @Kürşat Kütükçü @SahurakaKorkmayın yetistim abiyi bekliyorum şimdi 1:30 da gelceimis erken bile gelmişim alabiliyorum ama onu bekliycekmisim @SatisFaction @Sahuraka