Başarı kolay gelmez tebrikler
İsfhkdhddkdh teseekuur reissHayırlı olsun usta bunu kaçırmaman iyi oldu Valo da CS de artık sağlam bir fps ile oynarsın senin adına ben mutlu oldum
Hayırlı Olsunİsfhkdhddkdh teseekuur reiss
Onla baya iyi anlaşıyoruz ya kankam gibi o yüzdenn elime 1 hafta içinde gelceek internettekinin aynısı sadece 1000 TL lik birşey eklemem gerekiyordu Rami 32gb yaptimVatandaki arkadaş vicdanlı çıkmış. Sistemin bi fotosunu atarsın artık.
Eveett teseeekuuurrrrlwwer vaz geçmemek kazandirdiBaşarı kolay gelmez tebrikler
Teseekrler darisi başınızaaaHayırlı Olsun![]()
Benim var ya sistemim şu anlık idare ediyorum 4060 ileOnla baya iyi anlaşıyoruz ya kankam gibi o yüzdenn elime 1 hafta içinde gelceek internettekinin aynısı sadece 1000 TL lik birşey eklemem gerekiyordu Rami 32gb yaptim
Eveett teseeekuuurrrrlwwer vaz geçmemek kazandirdi
Teseekrler darisi başınızaaa
Kaça aldın reisBenim var ya sistemim şu anlık idare ediyorum 4060 ile![]()
teker teker parça değiştim ya sistem almadım 5500xt vardı onu değiştimKaça aldın reis
Ha anladm sana da hayirli olsun reissteker teker parça değiştim ya sistem almadım 5500xt vardı onu değiştim
Hayırlı olsun valla kardeşim dünden beri mesajlarını okudum, çok istiyordun nasip oldu. Çok sevindim senin adına da. Bende Konya'da 12400F kalmadığı için 13400F + 32GB RAM şeklinde almak zorunda kaldım. 16GB RAM 1300TL idi 1000TL'ye geldi. Toplam 20830 TL ödedim. Bi anakartı beğenmedim. Onun dışında işlemci ve RAM kafamı karıştırıyor halen. Umarım iyi yapmışımdır.Ha anladm sana da hayirli olsun reiss
Çok teşekkürler reis vallaha dünden beri uğraşıyordum benimle aynı duyguları yaşadığınız için çok teşekkürler işlemci ve ram konusuna gelirsek işlemci çok daha iyi 13400f daha iyi 12400f ten ve ram konusuna gelirsek yakında oyunlarda 16 GB RAM yetmiycek 32 GB ram yapmanız güzel olmuş anakarti da dert etmeyin o sıkıntı değil bir sorunu olmaz ve bende 950 TL açık vardı 32gb ram yaptim 19000 e geldi sizde iyiye almışsınız işlemci 950 TL fark olsaydı bende işlemci yukselticektim ancak sadece ram yukseltebiliyorum ram yükselttim takmayın kafanıza PSU ve diğerlerinden bahsetmeye gerek yok zaten kalite akıyor anakart vesayre daha iyi olsaydı biraz da fiyat smokinlik olurdu o zaman 8 GB vrami takmayın yetmediği yerde dlss var hocamHayırlı olsun valla kardeşim dünden beri mesajlarını okudum, çok istiyordun nasip oldu. Çok sevindim senin adına da. Bende Konya'da 12400F kalmadığı için 13400F + 32GB RAM şeklinde almak zorunda kaldım. 16GB RAM 1300TL idi 1000TL'ye geldi. Toplam 20830 TL ödedim. Bi anakartı beğenmedim. Onun dışında işlemci ve RAM kafamı karıştırıyor halen. Umarım iyi yapmışımdır.
İşlemciyi mecbur upgrade yaptım dediğim gibi stok yoktu 12400F. Teşekkür ederim, güle güle kullanın sizde.Çok teşekkürler reis vallaha dünden beri uğraşıyordum benimle aynı duyguları yaşadığınız için çok teşekkürler işlemci ve ram konusuna gelirsek işlemci çok daha iyi 13400f daha iyi 12400f ten ve ram konusuna gelirsek yakında oyunlarda 16 GB RAM yetmiycek 32 GB ram yapmanız güzel olmuş anakarti da dert etmeyin o sıkıntı değil bir sorunu olmaz ve bende 950 TL açık vardı 32gb ram yaptim 19000 e geldi sizde iyiye almışsınız işlemci 950 TL fark olsaydı bende işlemci yukselticektim ancak sadece ram yukseltebiliyorum ram yükselttim takmayın kafanıza PSU ve diğerlerinden bahsetmeye gerek yok zaten kalite akıyor anakart vesayre daha iyi olsaydı biraz da fiyat smokinlik olurdu o zaman 8 GB vrami takmayın yetmediği yerde dlss var hocam
Bende teşekkür ederim bende stok vardı ya güle güle kullanınİşlemciyi mecbur upgrade yaptım dediğim gibi stok yoktu 12400F. Teşekkür ederim, güle güle kullanın sizde.
Hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun hocam
Teşekkürler hocam<3Hayırlı olsun hocam
Teşekkürlerr hocam <3Hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun sevindim hemşerimTeşekkürler hocam<3
Teşekkürlerr hocam <3
Teseekurleer hemşerim <3Hayırlı olsun sevindim hemşerim![]()