- Tepki
- 207
Biraaaz zooor şöyle sıvı soğutucu indirimi falan gelse güzel olur ama foruma özel veya ne biliyim fikrim yokForuma özelde bir şeyler olsa diye arıyor gözlerim![]()
Biraaaz zooor şöyle sıvı soğutucu indirimi falan gelse güzel olur ama foruma özel veya ne biliyim fikrim yokForuma özelde bir şeyler olsa diye arıyor gözlerim![]()
Şu rtx 3060 12 gb + i5 12400f sistemi çok geç fark ettim yaBiraaaz zooor şöyle sıvı soğutucu indirimi falan gelse güzel olur ama foruma özel veya ne biliyim fikrim yok
Şu 8gb vrami kucumsemekten vazmi gecseniz 3060 12gb da 8gb yi gectikten sonra performans düşüyor ve şuan 8gb 1080p için gayet yeterli ve yetmedigi yerde dlss açarsınız hiç sorun yokŞu rtx 3060 12 gb + i5 12400f sistemi çok geç fark ettim ya16 bin 500'e bedavaydı ve yakınımda direk vatan vardı sipariş verebilirdim oraya... Şu an elimde monitör dahil 25 bin TL bütçe var 16 17 bine böyle bi fırsat gene gelirse çok sevinirim RTX 3070 i de 8 gb olduğu için pek düşünmedim...
Olm cidden ne bu VRAM korkusu ben 3050 mobil kullanıyorum bana fersah fersah yetiyorŞu 8gb vrami kucumsemekten vazmi gecseniz 3060 12gb da 8gb yi gectikten sonra performans düşüyor ve şuan 8gb 1080p için gayet yeterli ve yetmedigi yerde dlss açarsınız hiç sorun yok
Millet tutturmuş VRAM VRAM diye hiç bir de sıkıntı yok galiba sanıyorlar ki 8gb VRAM dolunca bilgisayar kendisini kapatıyorOlm cidden ne bu VRAM korkusu ben 3050 mobil kullanıyorum bana fersah fersah yetiyor
Komple lazım bu ekonomi de sıvı soğutucu bedava bile olsa yetmez.Biraaaz zooor şöyle sıvı soğutucu indirimi falan gelse güzel olur ama foruma özel veya ne biliyim fikrim yok
Yukarda söylemişler zaten darboğazlık bir durum yok 12400f rahat rahat besliyor içine sinmediyse aldığın fiyata bir arkadaşa ver işi görülsünArkadaşlar ben yetiştim aldım ancak şu anda bir kaç okuduğum şey ve gördüğüm test tedirgin ediyor dar boğaza sebeb veriyor 16,6 seviyesin de yanlış mı hesaplıyorum bilmiyorum bilgi verebilecek var mı?
Bende bi anakart ve sıvı soğutucu eksik işlemci i5 12400f 3070 e yeterli suanlikKomple lazım bu ekonomi de sıvı soğutucu bedava bile olsa yetmez.
AynenYukarda söylemişler zaten darboğazlık bir durum yok 12400f rahat rahat besliyor içine sinmediyse aldığın fiyata bir arkadaşa ver işi görülsün![]()
Hepsiburada üzerinden asus prime b660 3 gündür 2.5kya düşüyor stok takip et kaçırma bence soğutucu olarak da kule tipi 224xt alabilirsin işini fazlasıyla görürBende bi anakart ve sıvı soğutucu eksik işlemci i5 12400f 3070 e yeterli suanlik
Aynen
https://www.vatanbilgisayar.com/int...mingoc-h610m-h-v2-adata-1tb-ssd-16gb-ram.htmlHepsiburada üzerinden asus prime b660 3 gündür 2.5kya düşüyor stok takip et kaçırma bence soğutucu olarak da kule tipi 224xt alabilirsin işini fazlasıyla görür
Biliyorum upgrade için dedim ben öyle yaptımhttps://www.vatanbilgisayar.com/int...mingoc-h610m-h-v2-adata-1tb-ssd-16gb-ram.html
Anakart var zaten de ozellikeri düşük o yüzden dedimmm yinede teşekkürlerr
Wi-Fi'li uygun yok mudur ya?Biliyorum upgrade için dedim ben öyle yaptım![]()
Wifi olunca fiyat uçuyo , en uygun msi b760m-a var 4k o daWi-Fi'li uygun yok mudur ya?
13400F'i Bios'un V10'da desteklemeye başlamış. Alsak güncel Bios'la gelmezse sıkıntı. Biosflash'ta yok bu kartta. Sıkıntı ya.Wifi olunca fiyat uçuyo , en uygun msi b760m-a var 4k o da
Onları ne kadara aldınız?Bende bi anakart ve sıvı soğutucu eksik işlemci i5 12400f 3070 e yeterli suanlik
Aynen
Nasıl yaniOnları ne kadara aldınız?
3070 ve i5 iNasıl yani
Hazır sistemin içinde3070 ve i5 i
8 gb alırsam 4060 sistem alırım 3060 8 gb alacağıma 12 gb alırım zaten 2.0 zayıf kalıyor 3.0 ın yanındaŞu 8gb vrami kucumsemekten vazmi gecseniz 3060 12gb da 8gb yi gectikten sonra performans düşüyor ve şuan 8gb 1080p için gayet yeterli ve yetmedigi yerde dlss açarsınız hiç sorun yok