18.000TL Sistem Toplama (10 Ağustos 2022)

Kutay17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam Arkadaşlar,

Benim 18.000 bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi sistem hangisidir link fln varsa güvenilir sitelerden atarsanız çok sevinirim.

Ben bilgisayar işlerinden pek anlamam bu paraya güzel bi bilgisayar almak istiyorum yıllardır para biriktiryorum bana güzel uzun süre gidecek ileriye dönük bir sistem bulursanız çok sevinirim Vatan dan olursa ayriyetten daha güzel olur.

Şimdiden herkese teşekkür ederim

Moderatörün son düzenlenenleri:

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Arkadaşlar selam benim 18.000 bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi sistem hangisidir link fln varsa güvenilir sitelerden atarsanız çok sevinirim ben bilgisayar işlerinden pek anlamam bu paraya güzel bi bilgisayar almak istiyorum yıllardır para biriktiryorum bana güzel uzun süre gidecek ileriye dönük bi sistem bulursanız çok sevinirim Vatan dan olursa ayriyetten daha güzel olur şimdiden herkese teşekkür ederim
https://forum.pchocasi.com.tr/yonle...tcng2NzAweHQtb3l1bi1iaWxnaXNheWFyaS1wLTQzODIw bugün bu sistem baya bir kişiye atıldı psunun değişmesi gerek dışarıdan sistemi alınca psu alıp koyarsınız diğerini satarsınız ya da direkt site içerisinden değiştirebilirsiniz(vatan kazık hocam)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Arkadaşlar selam benim 18.000 bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi sistem hangisidir link fln varsa güvenilir sitelerden atarsanız çok sevinirim ben bilgisayar işlerinden pek anlamam bu paraya güzel bi bilgisayar almak istiyorum yıllardır para biriktiryorum bana güzel uzun süre gidecek ileriye dönük bi sistem bulursanız çok sevinirim Vatan dan olursa ayriyetten daha güzel olur şimdiden herkese teşekkür ederim
Vatanda bu özelliklere 20 k dan fazla vereceğiniz kesin hocam, atılan sistem gayet size yeterli gelecektir. Site de güvenilir şüpheniz olmasın. Önerilen şekilde PSU değişikliği ile uzun süre kullanılır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri