PSU kötü gaming genden daha ucuza bile alınrır bu sistem.
PSU kötü gaming genden daha ucuza bile alınrır bu sistem.
kazık olarak derken pahalımı onu anlamadım ınternetten bıraz guvenemıyorum o yuzden vatana bakıyorumkazık yemek istemiyorsan alma
buda kazık gaming gende daha ucuz
Pahalı ve PSU kalitesiz parça bozar aşağıdaki daha iyikazık olarak derken pahalımı onu anlamadım ınternetten bıraz guvenemıyorum o yuzden vatana bakıyorum
İnterneten olunca hep Bir acaba mi demeden edemiyorum nasıl olucak bilemedimPahalı ve PSU kalitesiz parça bozar aşağıdaki daha iyi
![]()
MONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
o zaman istanbuldakli şubelerine gidinİnterneten olunca hep Bir acaba mi demeden edemiyorum nasıl olucak bilemedim
Hocam ben internetten aldım çoğu kişide öyle aldı zaten güvenilir bir firma ben oradan en son mouse aldım.İnterneten olunca hep Bir acaba mi demeden edemiyorum nasıl olucak bilemedim
Bursada oturuyorum orda olsam hiç düşünmeden giderim deo zaman istanbuldakli şubelerine gidin
bakmam lazım daha görmedim@Sahuraka @Çağdaş Işık donanım arsıvı yenı sıstem alınırmı?
alınır anakart upgrade et soğutucu al gayet güzel f/p@Sahuraka @Çağdaş Işık donanım arsıvı yenı sıstem alınırmı?
bu bütçede attığım sistem daha iyi 3060ti lı attığım@Sahuraka @Çağdaş Işık donanım arsıvı yenı sıstem alınırmı?
o kadar zamanım olmaz sanırım monıtorlu mu monıtorsuzmubakmam lazım daha görmedim
alınır anakart upgrade et soğutucu al gayet güzel f/p