Ben sorunla alakalı bir durum bilmiyorum. Bütçeye bakarak o anlık önermişim.Gigabyte B550M S2H cok sorunlu bir teknik destek ve kart olarak hatırlıyorum hocam
b450m a II alınabilir bence
Ben sorunla alakalı bir durum bilmiyorum. Bütçeye bakarak o anlık önermişim.Gigabyte B550M S2H cok sorunlu bir teknik destek ve kart olarak hatırlıyorum hocam
b450m a II alınabilir bence
çoğu sitenin yorumlarında gigabytenin müşteri hizmetleri vs. sıkıntılarının olduklarını okumuştumBen sorunla alakalı bir durum bilmiyorum. Bütçeye bakarak o anlık önermişim.
Ben çok görmedim ama MSI daha iyi diyorlar orası doğru olabilir. Ben de B450M S2H var ama daha müşteri hizmetlerine gelecek bir sorun olmadı umarım olmaz.çoğu sitenin yorumlarında gigabytenin müşteri hizmetleri vs. sıkıntılarının olduklarını okumuştum
umarım olmaz hocam neden b450m a II yi tercih etmediniz s2h yerineBen çok görmedim ama MSI daha iyi diyorlar orası doğru olabilir. Ben de B450M S2H var ama daha müşteri hizmetlerine gelecek bir sorun olmadı umarım olmaz.
390TL ye B450M A II yoktu da ondan. Fiyatlar artmamıştı ve birde indirimdeydi 390TL ye B450M S2H aldım. O an o fiyatlarda M A II yoktu galiba B450M-K vardı o da soğutma tarafında kötü olduğundan B450M S2H önermişlerdi o zamanlar hiç bilgim yoktu.umarım olmaz hocam neden b450m a II yi tercih etmediniz s2h yerine