Aşamıyorum peki başka ne alınabilir?Bütçeyi biraz aşıp KC3000 alın derim.
![]()
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartının üstü PCI 4.0 destekliyor. PCI 4.0 Bir SSD alırsanız onu üste takın , şuan kullandığınızı alta takın.Aşamıyorum peki başka ne alınabilir?
Birde gen olayları var sanırım şuan ki kullandığım SSD bu hangi slotlara takayım?
Adata XPG SX8100 512GB 3500/2400MB/s M.2 PCIe NVMe SSD
Tamamdır teşekkürler. Birde arkadaşın attığı SSD ile sizin attığınız aynı mı? Ona göre alacağım amazonda olanı daha uygun fiyatı orada.Ekran kartının üstü PCI 4.0 destekliyor. PCI 4.0 Bir SSD alırsanız onu üste takın , şuan kullandığınızı alta takın.
Aynı galiba , sadece daha uzun sürede gelecek.Tamamdır teşekkürler. Birde arkadaşın attığı SSD ile sizin attığınız aynı mı? Ona göre alacağım amazonda olanı daha uygun fiyatı orada.
Evet, aynı hocam. Amazon Germany'den gelicek o yüzden daha geç oluyor kargo süresi. KC yerine Renegade bir tık daha iyi diye biliyorum fiyat farkı yok denecek kadar az zaten.Tamamdır teşekkürler. Birde arkadaşın attığı SSD ile sizin attığınız aynı mı? Ona göre alacağım amazonda olanı daha uygun fiyatı orada.
O çok fazla oluyor hocam ya muhtemelen KC3000'ü alacağım.Evet, aynı hocam. Amazon Germany'den gelicek o yüzden daha geç oluyor kargo süresi. KC yerine Renegade bir tık daha iyi diye biliyorum fiyat farkı yok denecek kadar az zaten.
1 ayı geçmezse sorun olmaz. Birde sahte vs. olma ihtimali var mı? Sonradan ekstra yok gümrük vergisi vs. şeyler çıkar mı? Veya gümrüğe takılma durumu olur mu?Aynı galiba , sadece daha uzun sürede gelecek.
O çok fazla oluyor hocam ya muhtemelen KC3000'ü alacağım.
1 ayı geçmezse sorun olmaz. Birde sahte vs. olma ihtimali var mı? Sonradan ekstra yok gümrük vergisi vs. şeyler çıkar mı? Veya gümrüğe takılma durumu olur mu?
amazondan 1 haftada gelıyorO çok fazla oluyor hocam ya muhtemelen KC3000'ü alacağım.
1 ayı geçmezse sorun olmaz. Birde sahte vs. olma ihtimali var mı? Sonradan ekstra yok gümrük vergisi vs. şeyler çıkar mı? Veya gümrüğe takılma durumu olur mu?
Birde @Syqex hocamın fikrini alalım. Renegade modelini mi almalıyım yoksa KC3000 modelini mi? Hangisi daha iyidir?Bütçe 1800 demişsin 1800ü geçmiyor o yüzden söyledim. Hayır Amazon en baştan hepsini sizin için fiyata ekliyor bir sorun yaşamazsınız. 30 günlük iade politikası da mevcut kargo ve gümrük ücretleri dahil iade alabiliyorsun diye biliyorum.
Fiyatlar yakın olduğu için Renegade alınabilir. 400TBW Daha fazla garanti veriyor.Birde @Syqex hocamın fikrini alalım. Renegade modelini mi almalıyım yoksa KC3000 modelini mi? Hangisi daha iyidir?