18k'ya excalibur

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bende Excalibur kötü diye biliyorum ama forumda biri almıştı ve iyi diye belirtmişti onu hatırlıyorum , alınabilir yani.

KS

gokdenizkarakas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Lenovo da iyidir ama arada minik farklar var. 11400H 5600H işlemcisinden bir tık daha iyi diye biliyorum. Lenovo'nun hafıza avantajı var ama fiyatı yüksek , işlemci bir tık düşük ve 3050 var. Excalibur ise 3050Ti kartına sahip.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Her türlü Excalibur. İşlemcisi + Ekran kartı +10fps falan arttırır.

KS

gokdenizkarakas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Her türlü Excalibur. İşlemcisi + Ekran kartı +10fps falan arttırır.
Enes bu modeli senin başka bir arkadaşa tavsiyenden görüp incelemeye başladım. Isınma problemi falan olur diyorlar, bu ürün hakkında senin bir bilgin veya deneyimin var mı?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Enes bu modeli senin başka bir arkadaşa tavsiyenden görüp incelemeye başladım. Isınma problemi falan olur diyorlar, bu ürün hakkında senin bir bilgin veya deneyimin var mı?
Evet ısınıyor deniyor ama pek bilgim yok. Isınmayan laptop da görmedim. Biraz bakarım öneri yaparım.

KS

gokdenizkarakas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kötü hocam alınmaz.
Tamamdır hocam, zaten 2. ele bulaşmak pek de içime sinmedi. Şu an sıfır almaya karar verdim fakat önerdiğiniz modeli mi g770'i alayım ya da önerilen başka modeller var onlardan birisini mi tercih edeyim bilemedim. G770 çok hoşuma gitti ama ısınma problemi yaşar mıyım emin olamıyorum, Lenovo, Acer ve G770 arasındayim şu an. Tekrar bi konu açıp bu 3 ürün hakkında detaylıca bilgi toplamak en doğrusu olacaktır sanırım.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Tamamdır hocam, zaten 2. ele bulaşmak pek de içime sinmedi. Şu an sıfır almaya karar verdim fakat önerdiğiniz modeli mi g770'i alayım ya da önerilen başka modeller var onlardan birisini mi tercih edeyim bilemedim. G770 çok hoşuma gitti ama ısınma problemi yaşar mıyım emin olamıyorum, Lenovo, Acer ve G770 arasındayim şu an. Tekrar bi konu açıp bu 3 ürün hakkında detaylıca bilgi toplamak en doğrusu olacaktır sanırım.
Ben aceri alır geçerdim.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Arkadaşlar merhaba, 18k'ya bu modeli almayı düşünüyorum, sizce iyi midir? Excalibur sıkıntı çıkarır mı? Daha iyileri varsa bu fiyatı aşmayacak şekilde önerilerinizi de dinlemek isterim.

Arkadaşımda 2 senedir falan excalibur var çok oyun oynayan birisi değil hatta nerdeyse yok denecek kadar pcde hala bir sorun yok i7 12 nesili gtx 1650lili modeli ama ısınma sorunu var gibi böyle açtığı zaman ısınıyor ama klasik laptop ısınması

KS

gokdenizkarakas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ben aceri alır geçerdim.
Evet Acer'i düşünüyorum da bu da ısınır mı, sorun çıkarır mı diye düşünüyorum. Harici olarak 3050-3050 ti arasında 10fps falan oynar diyorlar forumda, fiyat farkı da var çoğu üründe. Acaba 3050 16gb ramli modelini bulup biraz daha fiyatını düşürebilir miyim diye bakınıyorum şu an

KS

gokdenizkarakas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşımda 2 senedir falan excalibur var çok oyun oynayan birisi değil hatta nerdeyse yok denecek kadar pcde hala bir sorun yok i7 12 nesili gtx 1650lili modeli ama ısınma sorunu var gibi böyle açtığı zaman ısınıyor ama klasik laptop ısınması
Excalibur'dan soğudum biraz ya ustam, sürekli kötü yorumlar alıyorum excalibur hakkında

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Evet Acer'i düşünüyorum da bu da ısınır mı, sorun çıkarır mı diye düşünüyorum. Harici olarak 3050-3050 ti arasında 10fps falan oynar diyorlar forumda, fiyat farkı da var çoğu üründe. Acaba 3050 16gb ramli modelini bulup biraz daha fiyatını düşürebilir miyim diye bakınıyorum şu an
https://ty.gl/uhamyh5r6z yani bu var alınabilir. Onun dışında ısınmaz heralde acer, hiç ısınıyor diyen olmadı. Eğer her markaya ısınıyor dersek laptop almak imkansız olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri