19.000₺ Adobe için PC Toplama

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tamam bu haliyle 10 üzerinden 10 :D Bir sorun yok sadece kasada 2 fan var demiştim size o fanları öne alın arkaya 1 adet 120mm egzoz fanı koyun ki hava akışı olsun.

Hocam selamlar tekrardan. İtopya da MSI RTX 2080 Super Trio indirime girmiş. Topladığımız sistem den 300₺ fazla. Sizce 300₺ farkla Palit 2080 Super ekran kartından bu karta geçmek mantıklı mıdır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Beni bu zamana kadar anlamış olmasız gerek ben vermezdim. :D Ama alabilirsiniz 300 TL bu fark bu kadar pahalı bir sistemde pek önemsenmez. İncehesap ASUS DUAL EVO 2080 Super kartını 5.549 TL 'den sattı. :D Çok iyi fiyat ya.

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Beni bu zamana kadar anlamış olmasız gerek ben vermezdim. :D Ama alabilirsiniz 300 TL bu fark bu kadar pahalı bir sistemde pek önemsenmez. İncehesap ASUS DUAL EVO 2080 Super kartını 5.549 TL 'den sattı.  :D  Çok iyi fiyat ya.

Hocam size anladım normal de ? marka ismi yerine performansa para veriyorsunuz. Bu olay 5₺ tshirtin üstüne Gucci yazınca 500₺ fiyat koyan kapitalist sistemle aynı aslında. Ama insan işte böyle , ufak da bir indirim görünce dayanamıyor ve sonrası geliyor ayrıyetten alası da ? İncehesabın İndirimlerine daha yeni şahit olabildim ve hepsi tükenmişti üzdü....

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ASUS X570 TUF PLUS anakart fiyatına ASUS X570-F Gaming modeli sattılar fiyatı 1599 TL idi efsaneydi indirim. Kaçırdığınıza üzüldüm.

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
ASUS X570 TUF PLUS anakart fiyatına ASUS X570-F Gaming modeli sattılar fiyatı 1599 TL idi efsaneydi indirim. Kaçırdığınıza üzüldüm.

Sizce haftaya cuma yine bu tarz indirimler olur mu çünkü internet sitesinde her cuma yazıyor ?

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Her hafta cuma günleri oluyor 1 senden fazla oldu siz daha yenimi duydunuz? Aynı anda itopyada indirimler yapıyor.

Özel bir şirkette çalıştığım için pcler mac pro idi hocam bu yüzden pc toplamaya hiç düşmemiştim hocam.....

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Anladım belki önümüzdeki hafta işinize yarar bir bileşen indirime girer bekleyin isterseniz.

Bu arada https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-2080-super-gaming-x-trio-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ bu model Gaming X modeli ve fiyatı piyasaya göre çok iyi. Gaming X versiyonu frekansları yüksek versiyon 1845 MHz ki Palit 2080 Super GRP modeli 1860 MHz ama olsun MSI için fiyat gayet ucuz.

Hocam selamlar. Sistemim için bana " aercool cylon 4 cpu soğutucu " Önermiştiniz ancak bu sinerjide stoklarda kalmamış.
bugün ince hesapta bu soğutucu indirime girecek fikirlerinizi merak ediyorum alınırmı ?

https://www.incehesap.com/gamepower-windrunner-argb-cpu-hava-sogutucusu-fiyati-43397/

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önermem bu ürünü. Teknobiyotikte SilverStone PF120 120mm Sıvı Soğutma 450 TL olması gerek çok iyi fiyat alabilrseniz kaçırmayın.

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önermem bu ürünü. Teknobiyotikte SilverStone PF120 120mm Sıvı Soğutma 450 TL olması gerek çok iyi fiyat alabilrseniz kaçırmayın.

Hocam overclock yapmayacam için bana kule tipi Soğutma tavsiye ettiğin , bütçeme içinde uygun olanı bu 250 ile 300 tl arasında önerilerinizi bekliyorum...

ugur.gozaydin' Alıntı:

Gerçi şu an PTT AVM de indirim var " Aercool Cylon 4 " 270₺ hocam. Eğer bu bütçe bandında daha iyi bir öneriniz yoksa bunu alıyorum ?Eğer bu bütçe bandında daha iyi bir öneriniz yoksa bunu alıyorum?

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aercool Cylon 4 alınır çok iyidir fazlasına gerek yok fiyatı gayet iyi. Daha aşağısınada düşmeyin.

Hocam tekrardan selamlar. Bugün ptt avm den aradılar " aercool cylon 4 " soğutucusunu temin edemediklerini söylediler. 300₺ kadar yeni soğutucu önerinizi bekliyorum...

ugur.gozaydin' Alıntı:
Aercool Cylon 4 alınır çok iyidir fazlasına gerek yok fiyatı gayet iyi. Daha aşağısınada düşmeyin.

Hocam ekstra dan  " aercool cylon 4 " soğutucusunu ptt avm üzerinden teknobiyotik satıcısından aldım. Ücret iadesi 1 haftayı bulduğundan ötürü başka bir ürünler değiştirmeyi önerdiler. İade de ptt ile uğraşıyormuşuz birde... bende sitelerin de şu soğutucu ile karşılaştım ne dersiniz iş görür mü ? Aercool cylon 4 seviyesin de bir soğutucu mudur sizce ?

https://www.teknobiyotik.com/dark-f...-direkt-kontak-islemci-sogutucu-dkccx126.html

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aynısı alabilirsiniz buda Dark X126 alınır Cylon 4 yerine.

Hocam tekrardan selamlar. Ben sistemi topladım. Daha doğrusu bugün itibari ile bitti. Ama şöyle bir kaç iyleştirme yaptım indirim ile birlikte.

Normal de Dark x126 hava soğutucu alıcaktım ancak daha demin incehesapta MSI GG Core Frozr Soğutucusu indirime girip dark x126 ile aynı fiyatta idi. Pc hocası bunu inceleme videosunu çekmiş ve dark markasına göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Soğutucuyu bununla güncelledim sizce nasıl ?

Ekstra dan SSD olarak XPG SX8200 512GB (3500 okuma , 3000 yazma) önermiştiniz onu aldım ancak bugün incehesapta indirim vardı ve benim anakartım da 2 adet m2 yuvası olduğu için James Donkey JD512 - 512 GB (2000 okuma , 1500 yazma) değerlerine sahip m2 ssd de aldım. Toplam da 1 tb m2 ssd yaptım.

İyleştirmeler sizce nasıl hocam ?

Şuan elimde olan parçalar şunlar ; 

https://i.hizliresim.com/JhA80p.jpg

Siparişini verip gelmesini beklediğim parçalar ;

https://i.hizliresim.com/BF4Hko.jpg

Bunları dün PCH Garaja mesaj atarken eklemiştim bugün aldıklarımı da mail atarak düzelteceğim.

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
firatcevik' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aynısı alabilirsiniz buda Dark X126 alınır Cylon 4 yerine.

Hocam tekrardan selamlar. Ben sistemi topladım. Daha doğrusu bugün itibari ile bitti. Ama şöyle bir kaç iyleştirme yaptım indirim ile birlikte.

Normal de Dark x126 hava soğutucu alıcaktım ancak daha demin incehesapta MSI GG Core Frozr Soğutucusu indirime girip dark x126 ile aynı fiyatta idi. Pc hocası bunu inceleme videosunu çekmiş ve dark markasına göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Soğutucuyu bununla güncelledim sizce nasıl ?

Ekstra dan SSD olarak XPG SX8200 512GB (3500 okuma , 3000 yazma) önermiştiniz onu aldım ancak bugün incehesapta indirim vardı ve benim anakartım da 2 adet m2 yuvası olduğu için James Donkey JD512 - 512 GB (2000 okuma , 1500 yazma) değerlerine sahip m2 ssd de aldım. Toplam da 1 tb m2 ssd yaptım.

İyleştirmeler sizce nasıl hocam ?

Şuan elimde olan parçalar şunlar ; 

https://i.hizliresim.com/JhA80p.jpg

Siparişini verip gelmesini beklediğim parçalar ;

https://i.hizliresim.com/BF4Hko.jpg

Bunları dün PCH Garaja mesaj atarken eklemiştim bugün aldıklarımı da mail atarak düzelteceğim.

Hocam daha demin biraz araştırdım da bu james donkey JD512 512gb ssd hakkında hiç olumlu yorum yok. O an yazılan okuma ve yazma değerleri  ve fiyatın düşüşü bir an beni çok cezbetti ve kaçırmamalıyım dedim sizler ne düşünüyorsunuz acaba iade etmeli miyim ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
M2 SSD 3 Yıl birebir değişim içerisinde kalıyor. Bazı kullanıcıların sıkıntı yaşadığını bende okudum. Ancak garanti sonrası sorunu çözülenler mevcut :)

Pch Garaj durumuna gelirsek Kovid-19'etkilerinden dolayı Pch Garaj askıya alındı. Teşekkürler

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
M2 SSD 3 Yıl birebir değişim içerisinde kalıyor. Bazı kullanıcıların sıkıntı yaşadığını bende okudum. Ancak garanti sonrası sorunu çözülenler mevcut :)

Pch Garaj durumuna gelirsek Kovid-19'etkilerinden dolayı Pch Garaj askıya alındı. Teşekkürler

Soğutucu hakkında fikirleriniz nedir hocam ? X126'dan daha iyi bir soğutma sunar mı MSI GG 
Core Frozer S ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri