- Tepki
- 8
Hem fps oyunlar da hem film de kullanacağım 1ms 144-165hz monitör arıyorum.
Aradığınız çözünürlük, Monitör boyutu, ve bütçenizi söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.
Bütçe: 2500. Çözünürlük 1080. Boyut farketmez hocam.Yukarıdakilere ek birde bütçenizi belirtirseniz iyi olur.
Hocam Acer ya da Asus düşünüyorum ama Asus da va paneli öneriyor musunuz?
dostum selam, daha çiçeği burnunda sistem topladım. Samsung Odyssey G3 aldım 24' 144 hz 1 ms tam aradığın özelliklerde 2300tl civarı da fiyatı varHem fps oyunlar da hem film de kullanacağım 1ms 144-165hz monitör arıyorum.
Sizin dediğiniz de uygun gözüküyor.dostum selam, daha çiçeği burnunda sistem topladım. Samsung Odyssey G3 aldım 24' 144 hz 1 ms tam aradığın özelliklerde 2300tl civarı da fiyatı var
VA panel seviyorsanız alınabilir. Ben IPS bakıyorum ama hâlâ kararlaştıramadım. VG240Y alacaktım, 0.5 ms veya 1ms yapınca ekran kısılıyormuş.Acer SA230Abi 23" 75Hz 4ms
Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve ACER' dan memnunum. Arkadaşla aynı bütçe aralığında monitör almayı düşünüyorum. Bu cihazlar arasından siz hangisini tercih ederdiniz ?
Acer Nitro QG241YPBMIIPX 23.8” 165 Hz 1ms
Biraz kararsız kaldım ve araştırma yaptım, böyle bir modelle karşılaştım. Bu monitörü önerir misiniz ?
Ekran kısılıyor muş derken hocam,VA panel seviyorsanız alınabilir. Ben IPS bakıyorum ama hâlâ kararlaştıramadım. VG240Y alacaktım, 0.5 ms veya 1ms yapınca ekran kısılıyormuş.