- Tepki
- 0
MSI A520M-A Pro anakartıma uygun f/p 1TB M2 ssd önerisi yapar mısınız?
MSI A520M-A Pro anakartıma uygun f/p 1TB M2 ssd önerisi yapar mısınız?
linke tıklayınca mesela 250gb olanı da varya.. mesela bazı anakartlara 2-3-4 tane takılıyor ya m2 ssd mesela o 250gb olanı alıp sadece windows yuklesek diğerlerine de oyunları yüklesek oluyor mu öyle. yeni pc alınca öyle yapayım diyorum da diğerlerine 2tb falan takayım diyorum![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.199,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam üstte arkadaşın attığı kingstondan daha mı iyidir buWd blue SN570 öneririm
Okuma yazma hızı olarak kingston daha iyi diye biliyorum.hocam üstte arkadaşın attığı kingstondan daha mı iyidir bu
bir sorum olcak bir de ben ilk defa ssd değiştircem bu konu hakkında pek bi bilgim yok. ssdmi çıkarıp yeni ssd taktıktan sonra neler yapmam gerekir? detaylı bir video falan var mı bununla alakalıOkuma yazma hızı olarak kingston daha iyi diye biliyorum.
Eğer tek SSD kullanıyorsanız ve Windows onda kurulu ise tekrardan Windows kurmanız gerekir.bir sorum olcak bir de ben ilk defa ssd değiştircem bu konu hakkında pek bi bilgim yok. ssdmi çıkarıp yeni ssd taktıktan sonra neler yapmam gerekir? detaylı bir video falan var mı bununla alakalı
tek kullanıyorum. Windowsun onda kurulu olup olmadığını nasıl anlarım?Eğer tek SSD kullanıyorsanız ve Windows onda kurulu ise tekrardan Windows kurmanız gerekir.
Tek disk var ise zaten onda kuruludur , bir yere bakmaya gerek yok.tek kullanıyorum. Windowsun onda kurulu olup olmadığını nasıl anlarım?
başka bir işlem yapmama gerek yok dimi hocam takıp windows kurucam sadeceTek disk var ise zaten onda kuruludur , bir yere bakmaya gerek yok.
Windows kurmak için USB hazırlamak gerekir , SSD değişmeden hazırlayın sonra sıkıntı olmasın.başka bir işlem yapmama gerek yok dimi hocam takıp windows kurucam sadece
tamamdır hocam çok teşekkür ederimWindows kurmak için USB hazırlamak gerekir , SSD değişmeden hazırlayın sonra sıkıntı olmasın.
Olurlinke tıklayınca mesela 250gb olanı da varya.. mesela bazı anakartlara 2-3-4 tane takılıyor ya m2 ssd mesela o 250gb olanı alıp sadece windows yuklesek diğerlerine de oyunları yüklesek oluyor mu öyle. yeni pc alınca öyle yapayım diyorum da diğerlerine 2tb falan takayım diyorum
linke tıklayınca mesela 250gb olanı da varya.. mesela bazı anakartlara 2-3-4 tane takılıyor ya m2 ssd mesela o 250gb olanı alıp sadece windows yuklesek diğerlerine de oyunları yüklesek oluyor mu öyle. yeni pc alınca öyle yapayım diyorum da diğerlerine 2tb falan takayım diyorum