Teşekkür ederim sağolun hocamÇok az daha çıkın ve Crucial P5 Plus 1TB PCIe 4.0 6600-5000MB/s NVMe M.2 CT1000P5PSSD8 - 2.317 TL alın keyfinize bakın. PCIe 4.0 olarak F/P oranında en iyi disklerin başlarında gelen bir üründür.
Peki aynı fiyata PCle 3.0 2Tb alsak nasıl olurÖnemli değil. Başka sorunuz var mıydı?
Olur tabi ama veri yazma ve okuma hızı düşecektir. Depolama mı istersiniz hız mı? Buna siz karar verin. Bir de hangi marka olduğu önemli.Peki aynı fiyata PCle 3.0 2Tb alsak nasıl olur
2000 TL bütçeye PCIe 3.0 M.2 iyi bir markadan disk bulabilirseniz alabilirsiniz sorun yok.Peki aynı fiyata PCle 3.0 2Tb alsak nasıl olur
P5 Plus ile aynı fiyata tercih edilmez hocam bu. Arada hem kalite hem performans farkı var.Bende bu ssdyi onereyim hocam fiyat olarak uygun gen 4 olduğu için tabikide karar size kalmış
https://www.hepsiburada.com/silicon...JD1X?magaza=by-pro&url_src=and-product-detail
Ben attığımda 1700 liraydı fiyatı değişmiş hocam indirim ve arkadaşın istediği bütçeye daha yakın diye attım2000 TL bütçeye PCIe 3.0 M.2 iyi bir markadan disk bulabilirseniz alabilirsiniz sorun yok.
Önerim Silicon Power SP02KGBP34UD7005 2tb 3400MB/S-3000MB/S Nvme Pcıe M.2 SSD - 2.179 TL bu disk olacaktır.
P5 Plus ile aynı fiyata tercih edilmez hocam bu. Arada hem kalite hem performans farkı var.
Aynı fiyattan gördüğüm için söyledim sıkıntı yok. Anladım sizi.Ben attığımda 1700 liraydı fiyatı değişmiş hocam indirim ve arkadaşın istediği bütçeye daha yakın diye attım