1TB SSD önerisi (Mayıs 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PC canının isteğine göre açılıyor bro konışmuştuk daha önce sağlığını vb atmıştım . Sorun yaşıyorum SSD den.
Aynı diski kullanan arkadaşım var bu fiyat uzun zamandır bu seviyedeydi aldırmıştım. Onda sorun yok. Cidden bu elektronik işi tuhaf bir şans meselesi. :)

Sistemi belki başka bir şey uyandırıyordur. Ağ veya ekipman vb. gibi bir şey?

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Aynı diski kullanan arkadaşım var bu fiyat uzun zamandır bu seviyedeydi aldırmıştım. Onda sorun yok. Cidden bu elektronik işi tuhaf bir şans meselesi. :)

Sistemi belki başka bir şey uyandırıyordur. Ağ veya ekipman vb. gibi bir şey?
Yok ben sistemi bilerek kapatmıyorum , 30 dk civarında açılıyor çok problem yaşadım bu SSD de 3 kere değişti.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Valla bro sistem sorun yaşatacak bir sistem değil , gayette 3. Nesil i5 laptop . Aynısı hyper x 3d için de geçerli . 250 GB lar için konuşuyorum. Çok değişime gitti geldi benim için yaramaz diskler . Konuyu bulamadım ssleri atmıştım forumda vardı.
Vaat ettiği çalışma süresi ve tdp nin 10 da 1 ini veremeden sağlığı yüzde 10 düştüğü halini.
SSD sorun yararınca mahveden bir bileşen , şaşmayacağım markayı söylemeye gerek yok biliyorsun. Hatta şöyle de bir dipnot düşeyim cumaya yetişirse eğer SSD heatsink testim var . Kullandığım disk 970evo 500gb . İzlersen inşallah stabiliteye dikkat et bro .
Bu ssdler günde 4-5 saat sistem çalıştıran basit okuma işi yapan insanlar için geçerli (sıradan kullanıcı).

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Sistemimde samsung 980 pro 1tb ssd var. Ama yetmiyor bir tane daha alıcam. M2 olmasına gerek yok. Sata ssd'de olabilir. M2 şu anda almayı düşünmüyorum. SATA ssd önerisi yaparsanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler :)
Anakart: asus rog strix b-660 a gaming
Hocam eğer ki m2 düşünceniz olursa şu sıralar Seagate Firecuda 510 1 TB modelinin fiyatları gerçekten iyi. Yazma okuma hızı 3450/3100. Bir yerde 1.588 liraya görmüştüm geçen ama onu hatırlayamadım size Hepsiburada linki bıraktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri