2 Adet GTX 1660 Super ile ETH kazılabilir mi?

talhakacmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar, elimde 1 adet 1660S var 2 aydır ETH kazıyorum problem yok şu anlık iyi gidiyor (30 MH/s 75W). Yakın zamanda arkadaşım sistemini satacak ve ondan da 1660S alacağım 3.5K gibi bir fiyata. GTX 1660S'de SLI Desteği yok ancak 2 tane GTX 1660S'i aynı anakartta yan yana çalıştırıp ETH kazabiliyor muyum? Rig mantığı ile aynı ise çalıştırmakta sorun yok anladığım kadarıyla.

Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX

KS

talhakacmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla SLI köprüsünü kullanmıyorsunuz zaten RIG mantığı ile aynı.

Anladığım kadarıyla sadece ETH kazımı için kullanabileceğim, oyunlarda herhangi bir fark olmayacak değil mi?

KS

talhakacmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam planlar biraz değişti, RTX 3060 olacak yukarıda bahsettiğim 1660 Super. Yani sonuç olarak hem RTX 3060'ı, hem de şu an bende mevcut olan 1660 Super'i kasama takacağım kasama.

RTX 3060 ile ETH kazmak için bildiğim kadarıyla 470.05 sürücüsünü indirmem gerekiyor. Ben bu bilgisayarda ETH kazımı yaptığım sürece o sürücü yüklü olur büyük ihtimalle. Ancak aklımı karıştıran bir iki şey var:

1- Ben 470.05 sürücüsünü kurduğumda, sistemdeki 2 ekran kartı için de yüklenir mi?

2- Bilgisayarın oyunlarda kullanacağı GPU'yu belirlemek için, işlemciye yakın olan pci-e slotuna mı takmam gerekiyor? Sonuçta herhangi bir SLI köprüsü yok ve 2 tane farklı model GPU'm var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer sadece mining için çalışacaksa sistem HiveOS işletim sistemini kuracaksınız sürücü vs. olaylarını sistem kendisi hallediyor. Minig işleminde yazılım olarak T-Rex kullanacaksınız. Eğer Windows kuracaksanız yine mining için T-Rex kullanacaksınız ancak sürücü olarak RTX 3060 kartının stabil performans sorunu olmayan sürücüsünü kullanacaksınız. Olay bu kadar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri