2 Ekran Kartı Arasında kaldım farkları nelerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerem.sercan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25

yusufyildi7_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bende almak istiyorum aynı sistemler aracılığıyla bütçe 15.000tl ne yapmam lazım yardım edersen,z sevinirim

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: 2 Ekran Kartı Arasında kaldım farkları nelerdir

4400-4500 TL değer mi tartışılır fakat eğer 2 si arasında kaldıysan tercihini Asus Phoenix modelden yana yapmalısın . Zotac'taki soğutma bloğu eski tip , Asus'daki yeni tip . Yani ısı değerleri ve fan devirleri daha düşük olacaktır. Uzun vadede ömrü daha uzun olur . (fan boyutu da Asus'da daha büyük)
2. sebep garanti , asus türkiye garanti konusunda iyi bir firma . 
3. sebep performans, Asus 1650 nin boost clock hızı 1665 , Zotac 1650 nin ise 1620 . (güç tüketim performans eğrisi de Asus daha iyi)
4. sebep Asus tek fanlı olmasına bakmayın rakiplerinden daha kalın, büyük bir kart . 
Tercihinizi Asus dan yana yapabilirsiniz. Keyifli forumlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
yusufyildi7_' Alıntı:
Bende almak istiyorum aynı sistemler aracılığıyla bütçe 15.000tl ne yapmam lazım yardım edersen,z sevinirim

@"yusufyildi7_" Kendi konunuzu açmanızı rica ediyorum. Başka bir kullanıcının konusu üzerinden cevap vermiyoruz konusunu dağıtmamak adına. Anlayışınız için teşekkürler iyi forumlar dileriz...

Fiyattan bağımsız olarak cevap vermem gerekirse ZOTAC markasında daha önce bir defa ciddi ağzım yandığı için GTX 600/700 zamanlarında benim tercihim ASUS modelden yana olurdu.

Öte yandan bende @"BatuhanKLC" gibi düşünüyorum bu fiyata değmez. 4.5K bütçeniz var diye düşünüyorum hadi zorlamayla 5K diyelim. İndirimlerde RTX GTX 1660-Super-Ti/RTX 3050/RX 6000 gibi kartlar alınabiliyor. Bence indirim kovalayın.

yusufyildi7_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
yusufyildi7_' Alıntı:

@"yusufyildi7_" Kendi konunuzu açmanızı rica ediyorum. Başka bir kullanıcının konusu üzerinden cevap vermiyoruz konusunu dağıtmamak adına. Anlayışınız için teşekkürler iyi forumlar dileriz...

Fiyattan bağımsız olarak cevap vermem gerekirse ZOTAC markasında daha önce bir defa ciddi ağzım yandığı için GTX 600/700 zamanlarında benim tercihim ASUS modelden yana olurdu.

Öte yandan bende @"BatuhanKLC" gibi düşünüyorum bu fiyata değmez. 4.5K bütçeniz var diye düşünüyorum hadi zorlamayla 5K diyelim. İndirimlerde RTX GTX 1660-Super-Ti/RTX 3050/RX 6000 gibi kartlar alınabiliyor. Bence indirim kovalayın.

Tamamdır bilginiz için teşekkürler bu bilgiyi kullaancağım

KS

kerem.sercan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Cvp: 2 Ekran Kartı Arasında kaldım farkları nelerdir

Tavsiyeler için teşekkürler

ugur.gozaydin' Alıntı:
yusufyildi7_' Alıntı:

Peki şunu sormam gerek asus z97deluxe ana kartım var bilgilerine baktığımda PCIe 3.0 yazıyo gpuda 1660super ve ya rtx3050 uyumlu oluyo mu 
yada ekran kartı bakarken PCIe 3.0 soketli olmayanlarıda kullanabilirmiyim.(pek anlamadığım için böyle soruyorum kusura bakmayın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri