Mouse:Steelseries rival 110
Klavye: xpg infarex k10
Kulaklık: gamepower medusa 7.1 surround
Kamera: everest SC-HD01
Fiyat:800 TL
Bu ekipmanlar bu fiyata alınır mı ve ekipmanlar iyi mi
Zaten 900 TL yazmış 100 TL pazarlık payı koydum kulaklığı biliyorum güzel kulaklık mouse 3 sene kullandığım mouse tek sorun klavye hiç görmediğim bi marka ve nasıl olduğunu bilmiyorumfiyat güzel yine de pazarlık zorla ve almadan önce detaylıca test et derim.
xpg marka iyidir ekipmanların piyasa değeri ORTALAMA 1500tl civarı filan iyi fiy at 800TLZaten 900 TL yazmış 100 TL pazarlık payı koydum kulaklığı biliyorum güzel kulaklık mouse 3 sene kullandığım mouse tek sorun klavye hiç görmediğim bi marka ve nasıl olduğunu bilmiyorum
Ürünleri ne kadar zamandır kullandığına, garanti durumuna ve temizliğine göre değişir.Mouse:Steelseries rival 110
Klavye: xpg infarex k10
Kulaklık: gamepower medusa 7.1 surround
Kamera: everest SC-HD01
Fiyat:800 TL
Bu ekipmanlar bu fiyata alınır mı ve ekipmanlar iyi mi
Elimdeki bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum daha PC monitör alacağım için neyse aceleci davranmayalım teşekkür ederimÜrünleri ne kadar zamandır kullandığına, garanti durumuna ve temizliğine göre değişir.
Muhtemelen 800 TL'nin üzerine biraz daha ekleme yaparak indirimlerden benzer performansları verecek ürünleri sıfır olarak alabilirsin.
Kulaklık için JD indirimi beklersin ve yaklaşık 300 TL ödersin.Elimdeki bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum daha PC monitör alacağım için neyse aceleci davranmayalım teşekkür ederim
Kamera almaya gerek yok mouse rival3 ve Qck large mousepad 2 li 450 TL bunu almayı düşünüyorumKulaklık için JD indirimi beklersin ve yaklaşık 300 TL ödersin.
400~450 TL'ye Blue switch mekanik klavye bulabilirsin.
Kamera için de 70~80 TL ödersin. Toplamda 800 TL civarında tutuyor.
Mouse için de 250 TL civarında bütçe ayarlarsın.
Sonuç olarak tüm ürünleri kendi adına kutulu, sıfır, garantili olarak satın alırsın.
Totalde 1.200 TL civarına denk geliyor. Eğer bütçenize uyuyorsa, şimdiden hayırlı olsun.Kamera almaya gerek yok mouse rival3 ve Qck large mousepad 2 li 450 TL bunu almayı düşünüyorum
Ayarlicam ya çok teşekürler pch bu hafta sistemi yayınlasın bi yeterTotalde 1.200 TL civarına denk geliyor. Eğer bütçenize uyuyorsa, şimdiden hayırlı olsun.