2.El Ekran Kartı Ve Güç Kaynağı

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocam sordum bir satıcıya 2.el ekran kartinin sıcaklığı pubg fortnite gibi oyunlarda 45-50yi geçmemiş,rander yaptığında ise 63 u görmüş maksimum , fiyati 800 iyi midir sıcaklık olarak
İyi ama sizde test edebilseniz güzel olurdu. Kimseye güvenmemek lazım.

KS

RaporsuzDeli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Elden alıcam ama test edebileceğim bir bilgisayar yok daha güç kaynağınıda almam lazım

KS

RaporsuzDeli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Tamam hocam rahatsızlık için kusura bakmayın

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba, test etmeden almayın, dıştan tertemiz olupta, arıza çipset ya da içinde görerek anlayamadığınız parçalardan olabilir, bu yüzden anlaşılmaz. Satan kişiye deyin ki bir sisteme takalım, furmark testi yapalım, 15 dakika herhangi bir sorun yoksa alayım deyin, yoksa almayın. Şimdiden furmark test videoları izleyin, ekran kartlarında ne gibi arızaları tespit edebiliyor öğrenin, Artifak, siyah ekranlar, ya da mavi ekran, sistemin kapanması, görüntü kesmesi, resetlenme, yüksek sıcaklıklar çok etken var işin içinde malesef.

KS

RaporsuzDeli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Merhaba, test etmeden almayın, dıştan tertemiz olupta, arıza çipset ya da içinde görerek anlayamadığınız parçalardan olabilir, bu yüzden anlaşılmaz. Satan kişiye deyin ki bir sisteme takalım, furmark testi yapalım, 15 dakika herhangi bir sorun yoksa alayım deyin, yoksa almayın. Şimdiden furmark test videoları izleyin, ekran kartlarında ne gibi arızaları tespit edebiliyor öğrenin, Artifak, siyah ekranlar, ya da mavi ekran, sistemin kapanması, görüntü kesmesi, resetlenme, yüksek sıcaklıklar çok etken var işin içinde malesef.
Yani pek anladığım söylenmez bilgisayar donanımından ,kendisi şuan hala bilgisayarında takılı olup kullandığını söylüyor. Hazır takılıyken söyleyeyim o zaman kabul ederse testi.

Sorun değil , yardım için buradayız zaten.
Hocam son diye umuyorum ama güç kaynağını 350 yerine 400W alsam bir sorun olur mu?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Yani pek anladığım söylenmez bilgisayar donanımından ,kendisi şuan hala bilgisayarında takılı olup kullandığını söylüyor. Hazır takılıyken söyleyeyim o zaman kabul ederse testi.

Hocam son diye umuyorum ama güç kaynağını 350 yerine 400W alsam bir sorun olur mu?
Etmezse almayın, arızalı bir ürün verip sizin bozduğunuzu da söyleyebilir. Youtube test videolarını izleyip orada varsa sorunları anlatan, ondan sonra test yapın 15 dakika o sorunlar yoksa, sistemi kapatsın kart soğusun, sonra statik poşeti, kutusu varsa içine koyup öyle alın.

KS

RaporsuzDeli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Etmezse almayın, arızalı bir ürün verip sizin bozduğunuzu da söyleyebilir. Youtube test videolarını izleyip orada varsa sorunları anlatan, ondan sonra test yapın 15 dakika o sorunlar yoksa, sistemi kapatsın kart soğusun, sonra statik poşeti, kutusu varsa içine koyup öyle alın.
Hocam peki ben kişiden video ve fotoğraf halinde alsam furmark testlerini bir sorun olur mu?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam peki ben kişiden video ve fotoğraf halinde alsam furmark testlerini bir sorun olur mu?
Ben o şekilde almam, isterseniz size bozuk bir kart bulup satayım. Bir yerden test videosu ve fotoğrafları bulup, size göndereyim tamam derseniz alırsınız, size satarım siz de paramı verirsiniz, sonra bozuk derseniz siz bozdunuz, bende çalışıyordu, test videosu ve fotoğraf attım size derim. Bu şekilde alımı sadece en iyi arkadaşlar arasında ya da aile içinde yaparız, tanımadığınız birinden bu şekilde elektronik deneme şansı bulamayacağınız ürün almayın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri