2. El Ekran Karti

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Selamlar,

2.El ekran kartı alırkan satıcıya ekran kartı ile ilgili neler sormalıyız ? ekran kartı msı 3080 gaming x trio 10gb

Moderatörün son düzenlenenleri:

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Selamlar,

2.El ekran kartı alırkan satıcıya ekran kartı ile ilgili neler sormalıyız ? ekran kartı msı 3080 gaming x trio 10gb

Satıcının profiline göz at ilk olarak fazla ekran kartı satmış mı aynı model veya benzer modellerde, daha sonra furmark test sonuçlarını iste normalde olması gereken ile karşılaştır.

Uzun zamandır ilanda ise çok almanı önermem, durduk yere uzun süre kalmıyorlar genelde.

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Satıcının profiline göz at ilk olarak fazla ekran kartı satmış mı aynı model veya benzer modellerde, daha sonra furmark test sonuçlarını iste normalde olması gereken ile karşılaştır.

Uzun zamandır ilanda ise çok almanı önermem, durduk yere uzun süre kalmıyorlar genelde.
Kusura bakma hocam çalıştığım için şimdi bakabildim 3-4 ay mining yapılmış furmark ve cpu-z fotoğraflarını istedim dün ilana koyulmuş

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Kusura bakma hocam çalıştığım için şimdi bakabildim 3-4 ay mining yapılmış furmark ve cpu-z fotoğraflarını istedim dün ilana koyulmuş
En azından dürüstçe belirtmiş :D

Mining yapılmış ise çok sıcak bakmıyorum ama değerlerde sıkıntı yok ise düşünülebilir yine de

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

Mining yapılmış ise çok sıcak bakmıyorum ama değerlerde sıkıntı yok ise düşünülebilir yine de
tmdır burdan paylaşım yapıcam akşam fotoları göndercem dedi

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

Hocam birde benim bir sıkıntım var şuan ekran kartını alırsam işlemci buna uygun ne almalıyım am4 soket

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
hocam değerler böyle 20dk çalıştırmış arkadaş gpu-z de değerler bence iyi mining yapılmasına rağmen siz ne diyosunuz ve hocam furmarkta gözüme şey takıldı ekran kartı sadece 3080 yazıyor x gaming fln yazmıyor normalmi ?

Ekli dosyalar

• IMG_6358.jpeg
    IMG_6358.jpeg
    102.4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6357.jpeg
    IMG_6357.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
hocam değerler böyle 20dk çalıştırmış arkadaş gpu-z de değerler bence iyi mining yapılmasına rağmen siz ne diyosunuz ve hocam furmarkta gözüme şey takıldı ekran kartı sadece 3080 yazıyor x gaming fln yazmıyor normalmi ?
20 dakika için fazla ısınıyor, çözünürlüğü düşük tutmuş çok ısınmasın diye ona rağmen değerler 3080 gaming x trio için fazla.

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
20 dakika için fazla ısınıyor, çözünürlüğü düşük tutmuş çok ısınmasın diye ona rağmen değerler 3080 gaming x trio için fazla.
ayarları öyle yapmasını ben istedim

ben bu kriterlere göre bakıyoeum hocam

Ekli dosyalar

• IMG_6359.png
    IMG_6359.png
    90.8 KB · Görüntüleme: 14

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
tmdır hocam

hocam elinde 3080 suprimde var onuda aynı testlerler yaptırayımmı bu ekran kartı iyimidir
Ekran kartı kötü değil de mining kartlar olduğu için ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkartmaz garantisi veremem, onun da testlerini atsın ısı değerlerine bakalım+Furmark test sonucunu da eklesin gönderirken.

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Ekran kartı kötü değil de mining kartlar olduğu için ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkartmaz garantisi veremem, onun da testlerini atsın ısı değerlerine bakalım+Furmark test sonucunu da eklesin gönderirken.
hocam 3080 suprim , 3080 evga ftw3d ve 3080 tuf ekran kartlarının testlerini istedim akşam veya yarın gene burdan paylaşım yapıcam yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3

KS

zayAA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
@EymenO. hocam arkadaş baya uzun aradan sonra yazdı 3070Ti varmış elinde 6 aylık miningsiz 1 saat 1920x1080 furmark yaptırdım fanlar ister istemez %100e çıktı sonra 5dk soğumasını istedim tekrardan 5dklık furmark yaptırdım

Ekli dosyalar

• IMG_6464.jpeg
    IMG_6464.jpeg
    131.7 KB · Görüntüleme: 8

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Mining kart 7/24 full performansta çalışıyor ondan dolayı fanları full rpmde dönmeden vs vs sebeplerden ötürü kötüleşiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri