Selamlar,
2.El ekran kartı alırkan satıcıya ekran kartı ile ilgili neler sormalıyız ? ekran kartı msı 3080 gaming x trio 10gb
Kusura bakma hocam çalıştığım için şimdi bakabildim 3-4 ay mining yapılmış furmark ve cpu-z fotoğraflarını istedim dün ilana koyulmuşSatıcının profiline göz at ilk olarak fazla ekran kartı satmış mı aynı model veya benzer modellerde, daha sonra furmark test sonuçlarını iste normalde olması gereken ile karşılaştır.
Uzun zamandır ilanda ise çok almanı önermem, durduk yere uzun süre kalmıyorlar genelde.
En azından dürüstçe belirtmişKusura bakma hocam çalıştığım için şimdi bakabildim 3-4 ay mining yapılmış furmark ve cpu-z fotoğraflarını istedim dün ilana koyulmuş
tmdır burdan paylaşım yapıcam akşam fotoları göndercem dediEn azından dürüstçe belirtmiş
Mining yapılmış ise çok sıcak bakmıyorum ama değerlerde sıkıntı yok ise düşünülebilir yine de
Hocam birde benim bir sıkıntım var şuan ekran kartını alırsam işlemci buna uygun ne almalıyım am4 soketEn azından dürüstçe belirtmiş
Mining yapılmış ise çok sıcak bakmıyorum ama değerlerde sıkıntı yok ise düşünülebilir yine de
min 5600 alman gerekir.Hocam birde benim bir sıkıntım var şuan ekran kartını alırsam işlemci buna uygun ne almalıyım am4 soket
20 dakika için fazla ısınıyor, çözünürlüğü düşük tutmuş çok ısınmasın diye ona rağmen değerler 3080 gaming x trio için fazla.hocam değerler böyle 20dk çalıştırmış arkadaş gpu-z de değerler bence iyi mining yapılmasına rağmen siz ne diyosunuz ve hocam furmarkta gözüme şey takıldı ekran kartı sadece 3080 yazıyor x gaming fln yazmıyor normalmi ?
ayarları öyle yapmasını ben istedim20 dakika için fazla ısınıyor, çözünürlüğü düşük tutmuş çok ısınmasın diye ona rağmen değerler 3080 gaming x trio için fazla.
ben bu kriterlere göre bakıyoeum hocam20 dakika için fazla ısınıyor, çözünürlüğü düşük tutmuş çok ısınmasın diye ona rağmen değerler 3080 gaming x trio için fazla.
tmdır hocamFazla ısınıyor
Ekli dosyayı görüntüle 25049
hocam elinde 3080 suprimde var onuda aynı testlerler yaptırayımmı bu ekran kartı iyimidirFazla ısınıyor
Ekli dosyayı görüntüle 25049
Ekran kartı kötü değil de mining kartlar olduğu için ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkartmaz garantisi veremem, onun da testlerini atsın ısı değerlerine bakalım+Furmark test sonucunu da eklesin gönderirken.tmdır hocam
hocam elinde 3080 suprimde var onuda aynı testlerler yaptırayımmı bu ekran kartı iyimidir
hocam 3080 suprim , 3080 evga ftw3d ve 3080 tuf ekran kartlarının testlerini istedim akşam veya yarın gene burdan paylaşım yapıcam yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3Ekran kartı kötü değil de mining kartlar olduğu için ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkartmaz garantisi veremem, onun da testlerini atsın ısı değerlerine bakalım+Furmark test sonucunu da eklesin gönderirken.
Tmdır hocam sağolda ne alaka anlayamadımMining kart 7/24 full performansta çalışıyor ondan dolayı fanları full rpmde dönmeden vs vs sebeplerden ötürü kötüleşiyor
Miningli kart alınmaz demek istemiştimTmdır hocam sağolda ne alaka anlayamadım
Orası öyle hocam haklısın ama bazı mining kartları var çok temiz ama insan ister sitemez güvenemiyoMiningli kart alınmaz demek istemiştim