herhangi bi sıkıntı yok yaşadığım şehirde oturuyor kontrol edebilirsin dedi 2600 tl fiyat yazmış 2500-2400 arası bırakıcak gibi 0 halini bulamadımAlınabilir ama monitörde sıkıntı yoksa. Fiyat nedir ?
sadece oyun oynuyorum herhangi ekstram yokSadece oyuna özel alıyorsan alınabilir ancak o fiyata değil. Fiyat pahalı geldi max 2k fiyata verirse alınabilir. TN panel kullanıyor. 3kya IPS kaliteli monitörler var zaten.
3k bütçe ayırdım zatne monitöre sadece fikir almak istedm3000TL Ye Lenovo G24-20 var sıfır hâlde. 2500TL Bence fazla pahalı olur. Üstelik garantisi bile yok. Maksimum 2k eder.
Gereksiz ve pahalı. Önermiyorum.herhangi bi sıkıntı yok yaşadığım şehirde oturuyor kontrol edebilirsin dedi 2600 tl fiyat yazmış 2500-2400 arası bırakıcak gibi 0 halini bulamadım
anladım çok teşekkür ederim 0 ürünler varmış zaten 2800 tlye falanGereksiz ve pahalı. Önermiyorum.
2700-2800 de rampage ve gamepower gibi markalar var. Onlarıda almanızı önermiyorum. Syqexin paylaştığı monitör fiyatında en iyiler arasında. Onu tercih edebilirsin.anladım çok teşekkür ederim 0 ürünler varmış zaten 2800 tlye falan
çok teşekkür ederim şu an için bilgisayar alana kadar monitörü köşeye saklıyorum bakalım bi pch sistemlerini atsın ona göre moitörü ayarlicaz teşekkürler tekrardanHem IPS panel hem de sıfır ve en azından kaliteli garantili bir monitör.
tekrardan konu açarım monitör için şu an bi bilgisayarı alalım çok sağolun 2 forumda daha varım gerçekten buradaki insanlar çok fazla yardımcı oluyor2700-2800 de rampage ve gamepower gibi markalar var. Onlarıda almanızı önermiyorum. Syqexin paylaştığı monitör fiyatında en iyiler arasında. Onu tercih edebilirsin.
Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden.tekrardan konu açarım monitör için şu an bi bilgisayarı alalım çok sağolun 2 forumda daha varım gerçekten buradaki insanlar çok fazla yardımcı oluyor