Bütçem kısıtlı olduğu için 2.el parçalara göz attım ve yaklaşık 1 haftadır bir araştırma içerisindeydim.
Her alım satım sitesine baktım,çevremden sordum soruşturdum ve bir sonuca vardım.
Bunuda pchocası üyeleri ile paylaşmak istedim.
Arkadaşlar 2.el sitelerinde bilgisayar bileşenleri satın almak hileli kumardan farksız değil.
Nasıl yani diye soracak olursanız,
Kendi tecrübelerimden örnek vereyim.
Girdim siteye yazıverdim rtx3060 diye
Sonra fiyatları sırala vs. Ayarları filtreleri yaptım. Gözüme bir ilan kestirdim, kart çok temizdi faturası güya var ve amazondan 3 ay önce alınmış.
Bende;tamam, ben bu kartı alırım, sistemime takar, ne oyunlar oynarım diye düşünürken satıcıyı aradım ve iyi günler kolay gelsin abi mining yapıldımı diye sordum ve adam bana 6 ay mining yapıldı dedi bende abi hani 3 aylık bir ekran kartıydı diye sordum ve adam bana şaka gibi
"Gülüm bu sitede zaten herkes tatlı yalanlar söylüyor,benim ilanım çabuk satılsın diye açıklamayı süslüyorlar,
6 aycık mining yapıldı altı üstü"
Abi sen şakamısın? Senin 6 aycık mining dediğinin ne anlama geldiğini biliyormusun?
2.EL BİLGİSAYAR SATIŞ SİTELERİ
tam bir çöplük
O çöplüğün içindeki bazı küçük cevherler sizi yanıltmasın,
Kendine pc toplamak isteyen kardeşlerim,büyüklerim size
Önerim 2.el rtx30 serisi olucağına sıfır gtx1650'niz olsun sizin olsun.
Kafanız rahat olur paranızla kepazelik çekmezsiniz
Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Herkese iyi forumlar

Her alım satım sitesine baktım,çevremden sordum soruşturdum ve bir sonuca vardım.
Bunuda pchocası üyeleri ile paylaşmak istedim.
Arkadaşlar 2.el sitelerinde bilgisayar bileşenleri satın almak hileli kumardan farksız değil.
Nasıl yani diye soracak olursanız,
Kendi tecrübelerimden örnek vereyim.
Girdim siteye yazıverdim rtx3060 diye
Sonra fiyatları sırala vs. Ayarları filtreleri yaptım. Gözüme bir ilan kestirdim, kart çok temizdi faturası güya var ve amazondan 3 ay önce alınmış.
Bende;tamam, ben bu kartı alırım, sistemime takar, ne oyunlar oynarım diye düşünürken satıcıyı aradım ve iyi günler kolay gelsin abi mining yapıldımı diye sordum ve adam bana 6 ay mining yapıldı dedi bende abi hani 3 aylık bir ekran kartıydı diye sordum ve adam bana şaka gibi
"Gülüm bu sitede zaten herkes tatlı yalanlar söylüyor,benim ilanım çabuk satılsın diye açıklamayı süslüyorlar,
6 aycık mining yapıldı altı üstü"
Abi sen şakamısın? Senin 6 aycık mining dediğinin ne anlama geldiğini biliyormusun?
2.EL BİLGİSAYAR SATIŞ SİTELERİ
tam bir çöplük
O çöplüğün içindeki bazı küçük cevherler sizi yanıltmasın,
Kendine pc toplamak isteyen kardeşlerim,büyüklerim size
Önerim 2.el rtx30 serisi olucağına sıfır gtx1650'niz olsun sizin olsun.
Kafanız rahat olur paranızla kepazelik çekmezsiniz
Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Herkese iyi forumlar