2 Günümü Alan Oyuna Bakın.

FATİHSAYIN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Selam Dostlar,

Steam'de 2 Mb/s Hızla indirdidiğm Oyundan hata aldıktan sonra Kendi sitesinden gene aynı hıza indirip gene hata aldım Yaklaşık 3 Gün sürdü oyun 70 Gb Oyuncu Desteği ile iletişime geçtim sistem yetersiz dedi. (Bir Uygulama yükledim Sonuçlarını attım.) Eskiden aynı sistemle oynadığım oyun halbuki.

Neden Böyle Oldu anlamadım. (Biran Önce sistem Çıksın Artık.) Sistemim hiç birşeye yetmiyor.

Ekli dosyalar

• SS01.png
    SS01.png
    453.6 KB · Görüntüleme: 24
Moderatörün son düzenlenenleri:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sistem ne hocam?

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Steam'de 2 Mb/s Hızla indirdidiğm Oyundan hata aldıktan sonra Kendi sitesinden gene aynı hıza indirip gene hata aldım Yaklaşık 3 Gün sürdü oyun 70 Gb Oyuncu Destei ile iletişime geçtim sistem yetersiz dedi.(Bir Uygulama yükledim Sonuçlarını attım.) Eskiden aynı sistemle oynadığım oyun halbuki. neden Böyle Oldu anlmadım. (Biran Öne sistem Çıksın Artık.) Sistemim hiç birşeye yetmiyo lan
eskiden oynayabiliyordun diye şimdi oynayabilirsin diye bir şey yok maalesef, minecraft gibi minimum gereksinimleri artmış olabilir.

KS

FATİHSAYIN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
RAM'LERİM 1600 Mhz Biostan 1600'e çekince pc açılmıyor pili çıkrıp bios sıfırlamak zorunda kalıyorum neden acaba? Bu arada kasa turbox 3 yıl önce cahilliye denk geldi sadece ssd ve ekran kartı takviyesi yaptım birde işlemci soğutucu.

KS

FATİHSAYIN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
RAM'LERİM 1600 Mhz Biostan 1600'e çekince pc açılmıyor pili çıkrıp bios sıfırlamak zorunda kalıyorum neden acaba? Bu arada kasa turbox 3 yıl önce cahilliye denk geldi sadece ssd ve ekran kartı takviyesi yaptım birde işlemci soğutucu.
Büyük ihtimalle anakart desteklemiyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri