2 monitör 2 ayrı ses

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uğur Çağlayan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhaba ...

Ben 1 2 gün önce 2 monitör kullanmaya başladım fakat ben şunu yapmak istiyorum 

Pcnin arka jak girişine kulaklığı ön girişine eski monitörün hapörlörünü taktım mesela eski monitörde youtube filan açıcam yeni monitörde ise oyuna gireceğim ama 2 seste tek yerden geliyor ben 1 monitörün sesi ayrı 2. monitörün sesi ayrı çıksın istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor 

USB Ses kartı alıp taksam sorunu çözebilir miyim acaba ... 

Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Uğur Çağlayan' Alıntı:
Öncelikle herkese merhaba ...

Ben 1 2 gün önce 2 monitör kullanmaya başladım fakat ben şunu yapmak istiyorum 

Pcnin arka jak girişine kulaklığı ön girişine eski monitörün hapörlörünü taktım mesela eski monitörde youtube filan açıcam yeni monitörde ise oyuna gireceğim ama 2 seste tek yerden geliyor ben 1 monitörün sesi ayrı 2. monitörün sesi ayrı çıksın istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor 

USB Ses kartı alıp taksam sorunu çözebilir miyim acaba ... 

Teşekkürler

Tek bir PC kullandığın için tek bir ses kartın var bu yüzden ses kaynağın hep tek bir kanaldan gelecek. Bunu ancak ekstra bir yazılım ile yapabilirsiniz. http://www.chevolume.com/ bu yazılım ile sistemindeki tüm ses kaynaklarını ayrı cihazlara yönlendirebilirsiniz.

KS

Uğur Çağlayan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Bence gerek olmayacak birşey ama Uğur'un dediği program bunu sağlıyor hocam

o tarz programlarda işe yaramadı ne yazikki ama usb ses kartı aldım 15 liraya onu taktım windowsun kendi ayarlarından sesleri ayırdım şimdi eski monitörden ayrı kulaklıktan ayrı ses geliyo ....

,
Belki birinin işine yarar bu konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri