- Tepki
- 789
Teknosada çoğu karta vadesiz taksit bulunuyor.hocam şuanda dell kullanıyorum ekranı cidden güzel göz yormuyor şuan onu alırdım direkt ama taksit seçeneği olmaması çok kötü kararsız kaldım![]()

Teknosada çoğu karta vadesiz taksit bulunuyor.hocam şuanda dell kullanıyorum ekranı cidden güzel göz yormuyor şuan onu alırdım direkt ama taksit seçeneği olmaması çok kötü kararsız kaldım![]()
hepsiburada 6 taksit yapıyor bir bakacağımTeknosada çoğu karta vadesiz taksit bulunuyor.
![]()
Mağazadan ölü piksel testi yaparak alman daha iyi olur. İstediğin taksit seçeneği varsa teknosadan almanı tavsiye ederim.hepsiburada 6 taksit yapıyor bir bakacağım
Çıkması durumunda nasıl bir yol izliyorlar, birde masam 100 cm uzunluğunda 25 inc monitörüm 51 cm * 33 cm (?) dik kullanacağım nasıl olur bilemedimMağazadan ölü piksel testi yaparak alman daha iyi olur. İstediğin taksit seçeneği varsa teknosadan almanı tavsiye ederim.
Biraz yakından bakıyorsan sıkıntı olabilir. Monitörle aranda 70-80cm civarı mesafe varsa sorun olmaz.Çıkması durumunda nasıl bir yol izliyorlar, birde masam 100 cm uzunluğunda 25 inc monitörüm 51 cm * 33 cm (?) dik kullanacağım nasıl olur bilemedim
O zaman pek sıkıntı olmaz internetten de alabilirim.. 55 cm genişliği var masamın biraz yakın kalıyorBiraz yakından bakıyorsan sıkıntı olabilir. Monitörle aranda 70-80cm civarı mesafe varsa sorun olmaz.
Çıkması durumunda o monitörü kutuya koyup yenisini veriyorlar onada ölü piksel testi yapıyorsunuz. Eğer mağazadan almazsanız Dell kapınıza gelip monitörünüzü değiştiriyor diye biliyorum.
Ayağıda çok büyük değil zaten. Pek sıkıntı olmaz gibi geliyor bana.O zaman pek sıkıntı olmaz internetten de alabilirim.. 55 cm genişliği var masamın biraz yakın kalıyor
Çok teşekkür ederim dell 5 ölü pixele kadar garantiye sokmuyor ama gaming gen 1 pixel bile olsa değişim sağlıyor ve kontrollü alacağım, indirime girer mi yeni yıla girdik şişirilmiş fiyatlar var yoksa hemen alsam dahamı mantıklı bilemedimAyağıda çok büyük değil zaten. Pek sıkıntı olmaz gibi geliyor bana.
Bence hemen alsanız daha iyi olur. Yavaş yavaş monitöre olan ilgi artacak ve stokları azalıcaktır. O zamanda büyük ihtimal zam gelir.Çok teşekkür ederim dell 5 ölü pixele kadar garantiye sokmuyor ama gaming gen 1 pixel bile olsa değişim sağlıyor ve kontrollü alacağım, indirime girer mi yeni yıla girdik şişirilmiş fiyatlar var yoksa hemen alsam dahamı mantıklı bilemedim
Aldım yarın teslim alacağım gidip sağolun çok yardımcı oldunuz hocamBence hemen alsanız daha iyi olur. Yavaş yavaş monitöre olan ilgi artacak ve stokları azalıcaktır. O zamanda büyük ihtimal zam gelir.
Bence hemen alsanız daha iyi olur. Yavaş yavaş monitöre olan ilgi artacak ve stokları azalıcaktır. O zamanda büyük ihtimal zam gelir.
Delli aldım renkleri muazzam diğer monitörümde dell ama bi soluk kaldı bunun yanındaasus tuf gamıng vg27aq3a modelini değerlendirmenizi tavsiye ederim.
diğer monitörümde dell g25 modeli şimdi iki yazılıda kurmam çakışmaya neden olmaz mı. Birde bunların bir yararı varmı bilemedim bir farklılık göremedim daha önce kurduğumdaGüle güle, iyi günlerde kullanın. Çok güzel bir monitör;
Eski bir Dell kullanıcısı olarak işinize yarayabilir umuduyla (belki sayfayı bulup çoktan faydalandınız)
Sürücüler-Yüklemeler
Önce kurulu işletim sistemini seçin.
Bu linkte ki Dell Display Manager Application Dell in kendi yazılımı oku aşağı indiriseniz bir öğretici video koymuşlar.
Dell G2724D Monitor Driver belirtilen sürücüleri isteğe bağlı olarak koymuşlar.
400:1 kontrastın farkı net anlaşılıyorDelli aldım renkleri muazzam diğer monitörümde dell ama bi soluk kaldı bunun yanında![]()
muazzam hocam. hdr400 olayı sorun kötü sanırım Windows hdr konusunda kötü kalibrasyon yaptım ama pek yararını görmedim tvdeki gibi göz alıcı değil400:1 kontrastın farkı net anlaşılıyorHayırlı olsun.
Hep derim zaten; üst düzey bir monitörünüz yoksa HDR hiçbir işe yaramaz. Aksine kötüleştirir.muazzam hocam. hdr400 olayı sorun kötü sanırım Windows hdr konusunda kötü kalibrasyon yaptım ama pek yararını görmedim tvdeki gibi göz alıcı değil
Bu kadar kötü olmasını beklemiyordum açıkçasıHep derim zaten; üst düzey bir monitörünüz yoksa HDR hiçbir işe yaramaz. Aksine kötüleştirir.