Burada suistimal edilecek bir durum yokAmazon'un tüketici haklıdır politikası suistimal edilmediği sürece bence çok harika bir hizmet
Burada suistimal edilecek bir durum yokAmazon'un tüketici haklıdır politikası suistimal edilmediği sürece bence çok harika bir hizmet
İçinden garanti belgesi çıkıyor ve onun içinde sorumlu garanti servisi yazıyordur zaten diye düşünüyorum. Amazon servise vermelisiniz vs derse diye yazdım sadeceArkadaşım bunu yazma ürün sinerji den alınmamış her sitenin bazen kendi servisi oluyor msi sadece bir serviste bakılmıyor . Alan arkadaş amazonla iletişime geçecek amazon yönlendirecek kendisini hatta servislik bile olmaz direk iade edin derler amazon satıcı ise
Ürün elime 13 eylülde ulaştı ve o günden bu güne kullandım göründugü gibi amazon tarafindan satılır ve gönderilir diye belirtmişler. Bu arada 2100e almıştım 1800 e düşmüş orası ayrı hayal kırıklığıBurada suistimal edilecek bir durum yok
Ben bu olay için değil genel olarak suistmal eden insanlar olduğu için söylemek istedimBurada suistimal edilecek bir durum yok
Dediğim gibi Satıcı bak altını çizerek satıcı amazon ise sitesinden iade yardım kısmına bağlanıp yaparsınız .Zaten şöyle bir durum var sahip olduğum eski rami kullanırkende ilk oraya takmıştım açılmamıştı sebebinide herhalde tek olduğu için diğerine takarsam görüntü gelir olarak düşünmüştüm amazonu pazartesi günü arayıp görüşeceğim
Hocam garanti belgeside çince birşey okuyamıyoruz problem oİçinden garanti belgesi çıkıyor ve onun içinde sorumlu garanti servisi yazıyordur zaten diye düşünüyorum. Amazon servise vermelisiniz vs derse diye yazdım sadece
Güzel iletişime geçin direk iade verirler diyorum siz dediğim gibi anlatın müşteri temsilcisi buradan seçip devam edinÜrün elime 13 eylülde ulaştı ve o günden bu güne kullandım göründugü gibi amazon tarafindan satılır ve gönderilir diye belirtmişler. Bu arada 2100e almıştım 1800 e düşmüş orası ayrı hayal kırıklığı![]()
işin belgelik değil dediğim şekilde amazonla iletişime geç işin servislik değil sıfır üründe kusur var neden servisle uğraşman gereksin amazona yaz onlar seni yönlendirir kendi sattığı üründe servise başvurmaz diye düşünüyorum. Özellikle 13 eylülde almışsan 14 gün süren bile dolmamış direk koşulsuz iade bile yapabilirsin.Hocam garanti belgeside çince birşey okuyamıyoruz problem o![]()
Hatta msi sitesinede register ederken amazon tarafından bana kesilen faturayı ekran görüntüsü olarak orayada yüklemişimGüzel iletişime geçin direk iade verirler diyorum siz dediğim gibi anlatın müşteri temsilcisi buradan seçip devam edin
Uygundur iade derler büyük ihtimalle iade almazlarsa sen şartlara bak sipariş kısmından aldığın ürün için iade talebi oluşturursun . Nedense direk onların iade almasından yanayım sonra kötü görünüyoruz zaten çoğu kişi alıp alıp 14 gün dolmadan iade ediyor ürünleri sebepsiz yere öyleleri çok.'Ürünü 13 eylül tarihinde satın aldım ve o günden itibaren tek bellek ile kullanmaktayım. Yeni bellek satın aldım fakat ürünün diğer bellek yuvası arızalı ve belleği okumuyor bilgisayarım çalışmıyor' hocam bu şekilde yazdım uygun mu
Hocam aynı üründen yeniden gönderilebilir seçeneği yada hesabıma iade seçeneği var ama yeniden göndermede 1 ayı bulabilir gönderilmezse para iadesi sağlanır demekte. Ne yapmalıyım sizceUygundur iade derler büyük ihtimalle iade almazlarsa sen şartlara bak sipariş kısmından aldığın ürün için iade talebi oluşturursun . Nedense direk onların iade almasından yanayım sonra kötü görünüyoruz zaten çoğu kişi alıp alıp 14 gün dolmadan iade ediyor ürünleri sebepsiz yere öyleleri çok.
İade et hocam 1800e tekrar al 300₺ kardasin onada yeni şeyler alırsınHocam aynı üründen yeniden gönderilebilir seçeneği yada hesabıma iade seçeneği var ama yeniden göndermede 1 ayı bulabilir gönderilmezse para iadesi sağlanır demekte. Ne yapmalıyım sizce
Degişim talebi oluşturdum hocam direk ya hic aklıma gelmedi oİade et hocam 1800e tekrar al 300₺ kardasin onada yeni şeyler alırsın
Hayırlı olsun simdidenDegişim talebi oluşturdum hocam direk ya hic aklıma gelmedi o![]()
Degişim talebi oluşturdum hocam direk ya hic aklıma gelmedi o![]()
Yarın veya sonraki gün orjinal jelatinlerine sarıp paketleyip göndereceğim yeniden umarım kısa zamanda yenisini yollarlar. Eski anakartımı herkes neden satmadın aptal mısın diyodu herşeyde vardır bi hayırİade et hocam 1800e tekrar al 300₺ kardasin onada yeni şeyler alırsın
Amazon direk iletişime geçtiler mi ? Canlı?Yarın veya sonraki gün orjinal jelatinlerine sarıp paketleyip göndereceğim yeniden umarım kısa zamanda yenisini yollarlar. Eski anakartımı herkes neden satmadın aptal mısın diyodu herşeyde vardır bi hayır![]()
Hayır uygulamasından iade talebinde bulundum direk ürünü kargolayıp gönderin yenisini gönderelim dedilerAmazon direk iletişime geçtiler mi ? Canlı?
Direk iade sunmadılar yaniHayır uygulamasından iade talebinde bulundum direk ürünü kargolayıp gönderin yenisini gönderelim dediler
Hayır para iadesi seçeneği hediye kuponu seçeneği vs herşey vardi ben uğraşmak istemedim direk alsınlar yenisini yollasınlar olay bitsin istediğim icin direk yollayacağım. Üstelik ürünü kapıdan teslim alma seçeneği vs hepsi varDirek iade sunmadılar yanineyse en azından bizim yerlilerin eline düşmemişsin böyle bi sorun var desen hiç bir şekilde iade değişim almaz onarıma bile sokarlardı servislik yaparlardı amazonu seviyorum
umarım ülkedeki politikayı benimsemeyip onlar gibi davranmaz veya ülkemizden çekilmezler
![]()