2 Yıllık Asus Tuf H5 Kulaklık Deneyimim

Miguel Diaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
öncellikle kulaklık berbat deneyimden ziyade maalesefki ürünü kötüleyeceğim gerçekten kötü bir deneyim kulaklık alındığından beri cızırtı sesi vardı 80 aşınca cızırtı oluyordu kulaklığın iç kısmı resmen adeta çöplük içindeydi üzerinde bir tabaka oluştu ismini hatırlamıyorum şudanda kalıcı birşey kulaklıkta 7.1 özelliğini resmen kullanamıyordum kulaklığın iç yapısına gelirsek gerçekten kaliteli yapmışlar dışını tabi bu görünüş unutmuşken daha sorunu bitmedi kulaklığı esnetmrnin yanında vidalar vardı kulaklığı hiç zorlamama rağmen aniden tüm vidalar düşü verdi garanti servisine gönderemedim 2 yılı dolmuştu garantiye gitse belki çözüm bulunurdu iade veya değişim yapılırdı değişim istesemde gene aynı olurdu diye düşünüyorum kısacası berbat bir kulaklıktı asus diye markaya güvenmeyiniz. monitörlerindede sıkıntı yaşadım kulaklıklarındada. asusun

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aynı ürünün 7.1 versiyonunu bende kullanıyorum 1 yılı geçti hiçbir sorun yok gayet iyi ürün, ses ve mikrofon dahil. Siz biraz şanssızsınız anladığım kadarıyla. Yada benden daha hor kullanıyorsunuz.

KS

Miguel Diaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Aynı ürünün 7.1 versiyonunu bende kullanıyorum 1 yılı geçti hiçbir sorun yok gayet iyi ürün, ses ve mikrofon dahil. Siz biraz şanssızsınız anladığım kadarıyla. Yada benden daha hor kullanıyorsunuz.
garanti servislerinide gördüm asusun. ben şahsi görüşümce berbat bir ürün yada evet şansızım şuan rampage kullanıyorum rampage kulaklıkta 7.1 ama asusunkisine ben basıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bir şey diyemem, servislik şuana kadar hiçbir işim olmadı ASUS ile. Ama dediğim gibi ben gayet memnumum bir sorunum yok. Sizdeki ürün ya üretim hatası çıktı yada siz benden daha hor kullandınız. Kötü deneyiminizden dolayı geçmiş olsun diyelim.

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
öncellikle kulaklık berbat deneyimden ziyade maalesefki ürünü kötüleyeceğim gerçekten kötü bir deneyim kulaklık alındığından beri cızırtı sesi vardı 80 aşınca cızırtı oluyordu kulaklığın iç kısmı resmen adeta çöplük içindeydi üzerinde bir tabaka oluştu ismini hatırlamıyorum şudanda kalıcı birşey kulaklıkta 7.1 özelliğini resmen kullanamıyordum kulaklığın iç yapısına gelirsek gerçekten kaliteli yapmışlar dışını tabi bu görünüş unutmuşken daha sorunu bitmedi kulaklığı esnetmrnin yanında vidalar vardı kulaklığı hiç zorlamama rağmen aniden tüm vidalar düşü verdi garanti servisine gönderemedim 2 yılı dolmuştu garantiye gitse belki çözüm bulunurdu iade veya değişim yapılırdı değişim istesemde gene aynı olurdu diye düşünüyorum kısacası berbat bir kulaklıktı asus diye markaya güvenmeyiniz. monitörlerindede sıkıntı yaşadım kulaklıklarındada. asusun
ahh dostum ahh.Kulaklık gayet güzel kulaklık bende 1-2 sene kullandım.2 tane mikrofonu vardı.Normal mikrofon çalışmıyordu(Laptopda kullanıyordum)2nci mikrofonu aktif olarak kullanıyordum.Memnundum üründen 300tl'ye almıştım asus tuf kalitesi falan filan diyordum ama ürünün eksik yönlerinden birisi DANDİK MALZEMEDEN yapılmış olması.Bir gün kardeşimin kafasından alayım derken ÇAT kulaklığın sağ tarafı kırıldı.Hayır o kadar baskı da uygulamadık.Kaç derece dönüyor bilmiyorum ama o yer tamamen kırıldı arada kablolar gözüküyordu.Ben silikonladım vesaire ama eskisi gibi olmadı.Kafamda yamuk duruyordu bende ondan dolayı GamePower Mihawk kullanıyorum şimdilik memnunum ama mikrofonunu pek sevemedim :)
-
Fiyatına göre alınmaması gereken bir kulaklık bence

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Kulaklıkla ilgili bu kadar şiddetli bir geri dönüşü ilkkez görüyorum. Muhtemelen sorunlu bir üründü.
Kulaklık , hoparlör gibi ürünler alınca ses testleri yapıp sorun yoksa kullanıma devam edilmeli. Asus ürünleri kullanıyorum. Yazılımı dışında bir sorunum yok.

KS

Miguel Diaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Bir şey diyemem, servislik şuana kadar hiçbir işim olmadı ASUS ile. Ama dediğim gibi ben gayet memnumum bir sorunum yok. Sizdeki ürün ya üretim hatası çıktı yada siz benden daha hor kullandınız. Kötü deneyiminizden dolayı geçmiş olsun diyelim.
ürün üretim hatası değil bu horlukla alakalı degil 10 kişinin 5inde böyle bir durum vardı biraz garip

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Üründe kronik sorun olsa ben dahil herkeste böyle sorun olurdu. Birde böyle düşünmek lazım. Dediğim gibi kötü deneyiminiz sebebiyle geçmiş olsun diyelim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri