20.000 TL civarında gaming önerisisi

KS

Apollon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Olabilir ama o fiyata 3050 yakışmamış. Sırf msi alacaksınız diye performans düşüklüğü yaşamanın anlamı yok , ama biraz daha asus, msi ararım. Bir kaç dk sonra tekrar öneri yaparım.
Hocam anlıyorum ama ailem daha çok asus ve msı tarafına olumlu bakıyor onlarda performanslı bakarsanız çok sevinirim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam çok teşekkürler bu bilgisayarla GTA da kasma aşırı ısınma olmaz değil mi yada kronik sorunu varmı yoksa yarın alıyorum
Kronik sorun yaşayan kullanıcı yorumda görmedim. Oyun testlerine buradan bakabilirisiniz içinde gta5 de var ;
Bu testdeki laptopda 3050 var o yüzden oyunların fps ortalaması 5-10 fps daha düşük sizin alacağınız laptopdan. Ona göre değerlendirin. Sorun yaşarsanız iade edersiniz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İntel ve MSİ alternatifini atayım bende.
MSI GF63 THIN 11
İki modelinde genel olarak yorumlarını ve incelemelerini izleyerek kendinize uygun olanı alabilirsiniz. Gta çok üst düzey isteyen bir oyun değil 15k civarında da çok rahat oynayabileceğiniz modeller mevcut. Isınma laptoplarda genel bir sorundur.

KS

Apollon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
MSI GF63 THIN 11
İki modelinde genel olarak yorumlarını ve incelemelerini izleyerek kendinize uygun olanı alabilirsiniz. Gta çok üst düzey isteyen bir oyun değil 15k civarında da çok rahat oynayabileceğiniz modeller mevcut. Isınma laptoplarda genel bir sorundur.
Hocam bende Enes arkadaşımıza bu modeli attım daha iyisi var bu fiyata dedi yukarda Asus önerdi sizce o mu bu mu alınır

KS

Apollon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
MSI GF63 THIN 11
Hocam yanlız seri cevap verirsen bugün Alicam PC yi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam bende Enes arkadaşımıza bu modeli attım daha iyisi var bu fiyata dedi yukarda Asus önerdi sizce o mu bu mu alınır
Enese atmış olduğunuz model GF63 Thin 11UC yani Rtx 3050 kullanıyor. Benim attığım model GF63 Thin 11UD yani rtx 3050 ti kullanıyor. Enes o yüzden pahalı demiş sizinkine. Benim attığım model ile Enesinki arasında isteklerinize göre seçim yapabilirsiniz. Genel olarak eş güçte modeller(Ekran kartı tdwlerine bakmadım, muhtemelen aynıdır). Laptop ve işlemci markasına göre tercihlerinize yönelebilirsiniz. Ürünleri bireysel olarak da araştırmayı unutmayınız.
Not: Şahsi tercihlerimde intele yönelirim.

KS

Apollon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Enese atmış olduğunuz model GF63 Thin 11UC yani Rtx 3050 kullanıyor. Benim attığım model GF63 Thin 11UD yani rtx 3050 ti kullanıyor. Enes o yüzden pahalı demiş sizinkine. Benim attığım model ile Enesinki arasında isteklerinize göre seçim yapabilirsiniz. Genel olarak eş güçte modeller(Ekran kartı tdwlerine bakmadım, muhtemelen aynıdır). Laptop ve işlemci markasına göre tercihlerinize yönelebilirsiniz. Ürünleri bireysel olarak da araştırmayı unutmayınız.
Not: Şahsi tercihlerimde intele yönelirim.
Tamam hocam çok teşekkürler

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Konu başlığında yeni görüyorum. İnternetten mi sipariş vereceksiniz yoksa mağazadan mı satın alacaksınız ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri