bune hocam 1000 tl verilmez 20.000 tl ye sana 3080 bilemedin iyi bir kampanyayla 3080 ti alınabilirDostlar üst düzey sistem diziyorum ekran kartına 20k bütce ayırdım.
Amazonda gezerken şuna rastladım alınır mı?
Edit: kart için amiral gemisi diyorlar.Ekli dosyayı görüntüle 3104
Dostlar üst düzey sistem diziyorum ekran kartına 20k bütce ayırdım.
Hocam ironi yapıyor fiyatla alay ediyor.bune hocam 1000 tl verilmez 20.000 tl ye sana 3080 bilemedin iyi bir kampanyayla 3080 ti alınabilir
Cok ucuz coook bununla şahin takas edenler varDostlar üst düzey sistem diziyorum ekran kartına 20k bütce ayırdım.
RX 6900 XT veya RTX 3080 alınabilir 20K bütçeye eğer düşünüyorsanız AMD veya NVIDIA hangi taraftan öneri istiyorsunuz belirtin.Dostlar üst düzey sistem diziyorum ekran kartına 20k bütce ayırdım.
RX 6900 XT veya RTX 3080 alınabilir 20K bütçeye eğer düşünüyorsanız AMD veya NVIDIA hangi taraftan öneri istiyorsunuz belirtin.
Ben mi yanlış anladım adam ironi yapıyor öneri istemiyor.Bunun yerine powercolor red devil rx 6900xt öneririm.
Neden ironi yaspın ki?Ben mi yanlış anladım adam ironi yapıyor öneri istemiyor.
Gülücük koymuş. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bu konuda mı emin değilim ama cümlenin sonunda (!) olduğunu hatırlıyorum. Kafam karıştı.Neden ironi yaspın ki?
Evet başlıkta (!) vardı. Ayrıca konuyu geyik kategorisine açmış.Gülücük koymuş. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bu konuda mı emin değilim ama cümlenin sonunda (!) olduğunu hatırlıyorum. Kafam karıştı.
Bende ironi yapıyor diye düşünüyorum. Konuda zaten Geyik kategorisine açılmışBen mi yanlış anladım adam ironi yapıyor öneri istemiyor.
Ben onu hiç farketmemişim. E biz burada boşuna öneri yapıyoruz o zamanBende ironi yapıyor diye düşünüyorum. Konuda zaten Geyik kategorisine açılmış![]()
Biraz öyle olmuş gibiBen onu hiç farketmemişim. E biz burada boşuna öneri yapıyoruz o zaman![]()
dostlar moderatör düzenleme yapmış yoksa anlardınız ironı yaptıgımı benlık bısey yok valla
Böyle şaka mı olur ya.dostlar moderatör düzenleme yapmış yoksa anlardınız ironı yaptıgımı benlık bısey yok valla![]()