20-22K BÜTCE İLE SİSTEM TOPLAMA

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Arkadaşlar bütçemi zaten belirttim benim için tek önemli olan nokta kasanın aşşağıya koyacağım linkteki olması onun dışında bütün önerilere açığım genel olarak apex legends,valorant,csgo ve rainbowsix siege oynuyorum.Önerilerinizi bekliyorum

Not:Kasayı sadece incehesap,itopya ve sinerjide bulabildim.
Not2:Sistemi toplu bir şekilde almam lazım bilgisiyarlardan hiç anlamıyorum testlerini vb şeyleri ben yapamam.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistemi toplu bir şekilde almanız için tüm parçaların kasa ile aynı sitede olması gerekir o zamanda hep olduğu gibi tek siteden pc toplayınca çok pahalıya gelecektir. Aldıktan sonra Vatan gibi yerlere götürüp toplattıramaz mısınız ?

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Sistemi toplu bir şekilde almanız için tüm parçaların kasa ile aynı sitede olması gerekir o zamanda hep olduğu gibi tek siteden pc toplayınca çok pahalıya gelecektir. Aldıktan sonra Vatan gibi yerlere götürüp toplattıramaz mısınız ?
Hocam ne kadar fark ederki fiyat olarak

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kesin bir şey söyleyemem ama atıyorum o bütçeye 3060Ti yada 6700XT falan toplayabiliyorken 3050 , 2060 yada RX6600 falan gelebilir. Her parça farklı yerlerde ucuz oluyor.

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
1662527920520.png
Ben böyle bir sistem topladım bunu nasıl ucuzlatabilirim yani anakarta dikkat ettim 2 tane m2 slotu olsun diye onun dışında kasa önemli benim için

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İleride işlemci yükseltecek misin bilmiyorum ama 12400F için bence o kadar para verip sıvı soğutma almaya gerek yok. Çok daha ucuza kule tipi soğutucu ile bile o işlemciyi soğutabilirsin. Aşağıdaki fotoğrafta paylaştım anlatmak istediğim buydu. 12400F Daha ucuza satılıyor mesela ayrı ayrı toplasan böyle her parçadan alacağın indirimle ekran kartını yada anakartı yani bir parçayı yükseltebilirsin. Uyumluluk konusunda sistemde zaten sorun yok ama PC Hocası RX6700 sistemi çok daha ucuza çıkarttığını görünce bu çok pahalı oluyor.

Şuan hazır sistem alsan kasayı sonra değişsen olmaz mı ? Çok daha iyi sistemler olur. Kasayı sonra değiştirirsin ama yukarıdakine göre daha iyi bir sistem olur. Birinde RX6800 seçili diğeri 6750XT. RX6800 Core olanda R5 5500 var ama ekran kartı yüksek.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam bilmiyorumya sanırım şu sistemi alıcam

ya da bu sistemi şu hale getirip alıcam zaten oynadığım oyunlar ortada birazcık kozmetik için performanstan vazgeçebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 6713
Kendine müzisyen sistemi güzel ama kasadan dolayı biraz sıcak çalışır. Sinerjide ki sisteme göre Kendine müzisyen ekran kartı tarafında daha iyi sayılır ve ona göre fiyatı da uygun.

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Hocam sizce laptop alsam nasıl olur ? Şu iki laptoptan sizce hangisi daha iyi

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam sizce laptop alsam nasıl olur ? Şu iki laptoptan sizce hangisi daha iyi

Laptop almayın hocam . Masa üstü çok daha iyi .

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Arkadaşlar bütçemi zaten belirttim benim için tek önemli olan nokta kasanın aşşağıya koyacağım linkteki olması onun dışında bütün önerilere açığım genel olarak apex legends,valorant,csgo ve rainbowsix siege oynuyorum.Önerilerinizi bekliyorum

Not:Kasayı sadece incehesap,itopya ve sinerjide bulabildim.
Not2:Sistemi toplu bir şekilde almam lazım bilgisiyarlardan hiç anlamıyorum testlerini vb şeyleri ben yapamam.
Neden bu kasa ?

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
cidden karar vermek çok zor ya peki şu attığım sistem herhangi bir sorun uyumsuzluk çıkarır mı ?
1662557036418.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri