20 yaşında yeniden üniversite sınavına hazırlanmak

mathiasalpha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, hayırlı günler. Şu an 20 yaşındayım. Üniversite 2. sınıftayım ama bölümümden memnun değilim, hem de hiç değilim. Haziran sonunda kayıt sildirmeyi düşünüyorum ve yeniden üniversite sınavına hazırlanmayı düşünüyorum ve güzel bir bölüme girmek var aklımda. Sizce 20 yaşında üniversite tekrar hazırlanmak mantıklı mı, yoksa geç mi yaş olarak?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben 29 yaşındayım bende hazırlanacağım bu önümüzdeki yıl. Bence okumanın ve öğrenmenin yaşı yok yani geç yada erken diyemem bu konuda. İnsanın sevmediği veya istemediği bir şeyi yapması gerçekten kötü bir durum. Size direkt şunu yapın diyemem ama bence memnun değilseniz bölümünüzü değiştirmek için ne gerekiyorsa yapmanızı tavsiye edebilirim.

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
mathiasalpha' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, hayırlı günler. Şu an 20 yaşındayım. Üniversite 2. sınıftayım ama bölümümden memnun değilim, hem de hiç değilim. Haziran sonunda kayıt sildirmeyi düşünüyorum ve yeniden üniversite sınavına hazırlanmayı düşünüyorum ve güzel bir bölüme girmek var aklımda. Sizce 20 yaşında üniversite tekrar hazırlanmak mantıklı mı, yoksa geç mi yaş olarak?

22 yaşındayım 2.sınıfa yeni geçtim. Bölümünüzün kayda değer bir getirisi varsa iyi kötü bitirin ondan sonra hazırlanın bence ama yoksa ve kendinize güveniyorsanız girin sınava. Yaş konusuna da gelince dert etmeniz olası bile değil :D

KS

mathiasalpha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben 29 yaşındayım bende hazırlanacağım bu önümüzdeki yıl. Bence okumanın ve öğrenmenin yaşı yok yani geç yada erken diyemem bu konuda. İnsanın sevmediği veya istemediği bir şeyi yapması gerçekten kötü bir durum. Size direkt şunu yapın diyemem ama bence memnun değilseniz bölümünüzü değiştirmek için ne gerekiyorsa yapmanızı tavsiye edebilirim.
Çok teşekkür ederim uğur abi seneye kazandığımda 21 olacağım şöyle planım var ders notlarımı yüksek tutup üstten ders alıp üni 3 yılda bitirmek zor mu bu dediğim sence mantıklı mı birde ?

Ahmetzkan' Alıntı:
mathiasalpha' Alıntı:

22 yaşındayım 2.sınıfa yeni geçtim. Bölümünüzün kayda değer bir getirisi varsa iyi kötü bitirin ondan sonra hazırlanın bence ama yoksa ve kendinize güveniyorsanız girin sınava. Yaş konusuna da gelince dert etmeniz olası bile değil :D

valla hocam bölümüm çöp yani bana göre hiç memnun değilim sizde 22 yaşındasınız şunu öğrendim 20 yaş çokta geç değilmiş teşekkür ediyorum birde üni 3 yılda bitirmeyi planlıyorum zor mu sizce üstten ders alıp kazandıktan sonra ?

ferniris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
25 yaş üstü biri olarak şunu söylemeliyim ki - asla durma. Hiçbir şey için "çok geç" yoktur. İstediğiniz zaman istediğiniz şeyi öğrenmeye başlayabilirsiniz. Hayatımız tamamen değişmek ve kendimizi geliştirmekle ilgili.) Hele ki bu özel alandan bahsediyorsak - modern yönlerden haberdar değilseniz, çok şey kaybedersiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri