200 - 300 TL arası klavye önerisi

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Eğer alayım ömürlük olsun diyorsanız Razer tercih edebilirsiniz. Fakat idarelik bir ürün bakıyorsanız diğeri de işinizi görür.

KS

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Eğer alayım ömürlük olsun diyorsanız Razer tercih edebilirsiniz. Fakat idarelik bir ürün bakıyorsanız diğeri de işinizi görür.
Almışken uzun süreli olsun diye düşünüyorum bu bütçede daha iyisi var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bütçeniz gerçekten iyi bir şey almak için çok dar. Ortalama olarak 2 katına çıkmanız gerek bu bütçenin uzun soluklu iyi bir şey almak istiyorsanız.

MSI Vigor GK20 - 299 TL - Alternatif olarak bu ürünü önerebilirim size 300 TL bütçe için.

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Bütçeniz gerçekten iyi bir şey almak için çok dar. Ortalama olarak 2 katına çıkmanız gerek bu bütçenin uzun soluklu iyi bir şey almak istiyorsanız.

MSI Vigor GK20 - 299 TL - Alternatif olarak bu ürünü önerebilirim size 300 TL bütçe için.
Hocam bu çok güzel gözüküyor kendimden geçtim alsammı :( fiyatıda uygun ev klavye mouse doldu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Setteki ürünler bilinen ürünler F/p fena değiller ama Beyaz renk cidden ürünün albenisini %100 arttırmış. Ben bile etkilendim ki kolay kolay ürün beğenmem.

KS

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bu Razer ürünü beğenen ve beğenmeyen kitle çok keskin ayrılıyor birbirinden. %50 ihtimalle beğenecek veya beğenmeyeceksiniz diyebilirim.
Baktığım kadarıyla rgb aydınlatmasını sevmeyen büyük bir kitle var rgb benim için önemli değil en azından 2 yıl idare etsin

Umit88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Hem blue switch istemiyorum hem de almışken razer olsun
Ben bunu aliyom gibi . Everest tarzi ucuz klavyeler gibi gicirdamayan likir likir net bi klavye ariyorum 500tl'ye kadar tek yasiyorum ses te onemli degil mukavemeti de saglamsa, ne diyonuz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri