- Tepki
- 12
Pederin yardımıyla yeni klavye almaya karar verdim iki klavye aklımda var aradaki 100 TL farka değer mi https://pckolik.com/urun/razer-cynosa-lite-chroma-turkce-rgb-gaming-klavye/
Hem blue switch istemiyorum hem de almışken razer olsun
Bu klavyeye bakabilirsiniz
Almışken uzun süreli olsun diye düşünüyorum bu bütçede daha iyisi var mı?Eğer alayım ömürlük olsun diyorsanız Razer tercih edebilirsiniz. Fakat idarelik bir ürün bakıyorsanız diğeri de işinizi görür.
Razer cynosa lite aldım arada çok fark var mıBütçeniz gerçekten iyi bir şey almak için çok dar. Ortalama olarak 2 katına çıkmanız gerek bu bütçenin uzun soluklu iyi bir şey almak istiyorsanız.
MSI Vigor GK20 - 299 TL - Alternatif olarak bu ürünü önerebilirim size 300 TL bütçe için.
Bu Razer ürünü beğenen ve beğenmeyen kitle çok keskin ayrılıyor birbirinden. %50 ihtimalle beğenecek veya beğenmeyeceksiniz diyebilirim.Razer cynosa lite aldım arada çok fark var mı
Bütçeniz gerçekten iyi bir şey almak için çok dar. Ortalama olarak 2 katına çıkmanız gerek bu bütçenin uzun soluklu iyi bir şey almak istiyorsanız.
MSI Vigor GK20 - 299 TL - Alternatif olarak bu ürünü önerebilirim size 300 TL bütçe için.
Baktığım kadarıyla rgb aydınlatmasını sevmeyen büyük bir kitle var rgb benim için önemli değil en azından 2 yıl idare etsinBu Razer ürünü beğenen ve beğenmeyen kitle çok keskin ayrılıyor birbirinden. %50 ihtimalle beğenecek veya beğenmeyeceksiniz diyebilirim.
Genel olarak tuşların basımını da beğenmeyen ciddi bir kitle var. Sert deniyor genelde.Baktığım kadarıyla rgb aydınlatmasını sevmeyen büyük bir kitle var rgb benim için önemli değil en azından 2 yıl idare etsin
Zaten 70 TL lik everest klavyesinden geçtiğimden sorun olacağını sanmamGenel olarak tuşların basımını da beğenmeyen ciddi bir kitle var. Sert deniyor genelde.
Ben bunu aliyom gibi . Everest tarzi ucuz klavyeler gibi gicirdamayan likir likir net bi klavye ariyorum 500tl'ye kadar tek yasiyorum ses te onemli degil mukavemeti de saglamsa, ne diyonuzHem blue switch istemiyorum hem de almışken razer olsun