200-600 TL Arası Kulaklık Önerisi (Nisan 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar,

200 ile 600 TL arası kulaklık önerisi arıyorum. Kulak üstü olacak. Ses kalitesi olarak çok büyük bir beklentim yok. Şimdiye kadar telefon kulaklığı kullanıyordum zaten.

Mikrofonu iyi olmalı. Kulaklıktan gelen sesi mikrofona iletmemeli. Bir de mümkünse hem laptopta hem masaüstü bilgisayarda kullanacağım için USB girişi olursa çok iyi olur. Tek giriş olunca masaüstünde, çift giriş olunca laptopta sıkıntı çıkıyor ve aparat almak istemiyorum. Fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi, 600'e kadar çıkmak istemiyorum. Bu fiyatlara aldığım bir kulaklık beni 1-2 sene götürse yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Çevremden bazı insanlar Monster Pusat öneriyor, kullanan bilen var mı?

Diğer sık duyduklarım ise şunlar:

• James Donkey 710
• MSI DS501

Moderatörün son düzenlenenleri:

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Attığınız ürünlerden fiyatı düşünüldüğünde James Donkey 710 alınabilir. Diğerlerini önermiyorum.

Bu ürünlere de bakabilirsiniz:
Rampage R36 Drop
Rampage RM-K9 Paladin
Gamepower Mihawk Pro
Rampage RG-X19 Ultimate
Gamepower Kizaru

Kendim yaklaşık 2.5 yıldır R36 Drop kullanıyorum. Gayet memnunum. Sadece kulaklarınız biraz genişse pedlerin içindeki plastiğe değip ağrı yapabilir. Yazılımının arayüzü biraz eski duruyor fakat kullanmak isteyebileceğiniz ayarların hepsi mevcut.

KS

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Attığınız ürünlerden fiyatı düşünüldüğünde James Donkey 710 alınabilir. Diğerlerini önermiyorum.

Bu ürünlere de bakabilirsiniz:
Rampage R36 Drop
Rampage RM-K9 Paladin
Gamepower Mihawk Pro
Rampage RG-X19 Ultimate
Gamepower Kizaru

Kendim yaklaşık 2.5 yıldır R36 Drop kullanıyorum. Gayet memnunum. Sadece kulaklarınız biraz genişse pedlerin içindeki plastiğe değip ağrı yapabilir. Yazılımının arayüzü biraz eski duruyor fakat kullanmak isteyebileceğiniz ayarların hepsi mevcut.

R36 Drop için ses sekmesi problemi yaşayan çok insan var satış ve inceleme yorumlarında. Sizde var mı böyle bir durum?

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
R36 Drop için ses sekmesi problemi yaşayan çok insan var satış ve inceleme yorumlarında. Sizde var mı böyle bir durum?
Siz söyleyince kontrol ettim. Youtube'dan bir video açtım ve sesini + Windows sesini sonuna kadar açtım. Mikrofon normal bir konuşma miktarında onu da aldı. Sesleri açınca aşırı yüksek olduğunu da belirtmemde fayda var. Genel olarak Windows sesini 40ta, oyun içi de %8-12 civarı tutuyorum. Rekabetçi, sesin önemli olduğu oyunlarda %25-30 seviyesinde. Normal kullanımımda ses sekmiyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
1 : GamePower Ranger Siyah 7.1 - 457 TL - F/P fena değildir. Genelde ben her zaman Çin menşei kopya ürünler üreten firmaları önermem ama USB ara yüzü olsun dediğiniz için bulduğum iyi bir alternatif kendisi.
2 : Gigabyte Aorus H5 RGB Stereo - 564 TL - 3.5mm JAK girişlidir ama oldukça iyi bir üründür.
3 : Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 Stereo - 587 TL - 3.5mm JAK girişlidir ama oldukça iyi bir üründür.
4 : Asus TUF Gaming H7 Core Stereo - 599 TL - Kendim 7.1 versiyonunu kullanıyorum. Aynı ürün sadece 7.1 USB ses kartı var. Tek kötü yanı en fazla 4 saat kadar kullanabiliyorum. Pad yastıkları çok ince olduğundan benim kafa yapımda verdiğim saat kadar kullanımda ağrı yapıyor.
5 : Cooler Master MasterPulse MH750 7.1 - 599 TL - Eski bir ürün ama F/P oranı iyidir.
6 : Cougar CGR-P40NB-150 Phontum Essential Stereo - 620 TL - 3.5mm JAK girişlidir ama oldukça iyi bir üründür.
7 : Sharkoon HDS B1 Stereo - 669 TL - Çıktığı dönemde HyperX Cloud 2 rakibi olarak bilinirdi.

KS

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam biraz geç bi cevap oldu ama bu bayram indirimleriyle beraber 400-800 arasına alınabilecek daha iyi kulaklıklar var mı acaba? Çok büyük bi fark olmayacaksa fiyatının az olması çok iyi olur ama büyük bi kalite farkı varsa 800e kadar çıkabilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önerdiğim ürünler dışında pek fazla ürün yok piyasada ama önerdiklerimi ve alternatifleri bırakıyorum aşağıya.
  1. Razer BlackShark V2 X Stereo - 499 TL
  2. Gigabyte Aorus H5 RGB Stereo - 566 TL
  3. Sharkoon HDS B1 Stereo - 669 TL
  4. 1MORE Gaming H1005 - 740 TL
  5. Cougar Phontum Essential Stereo - 764 TL - Aynı ürünün siyahı Cougar CGR-P40NB-150 Phontum Essential Gaming Kulaklık - 690 TL burada da var ama satıcıyı bilmiyorum.
  6. Cougar Immersa Ti Stereo - 882 TL
Bu ürünleri önerebilirim.

KS

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Önerdiğim ürünler dışında pek fazla ürün yok piyasada ama önerdiklerimi ve alternatifleri bırakıyorum aşağıya.
  1. Razer BlackShark V2 X Stereo - 499 TL
  2. Gigabyte Aorus H5 RGB Stereo - 566 TL
  3. Sharkoon HDS B1 Stereo - 669 TL
  4. 1MORE Gaming H1005 - 740 TL
  5. Cougar Phontum Essential Stereo - 764 TL - Aynı ürünün siyahı Cougar CGR-P40NB-150 Phontum Essential Gaming Kulaklık - 690 TL burada da var ama satıcıyı bilmiyorum.
  6. Cougar Immersa Ti Stereo - 882 TL
Bu ürünleri önerebilirim.

Sağ olun hocam. BlackShark V2 X ve Tournament Edition arasında kaldım. Aralarındaki 300 lira farka değer mi sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri