200 TL Sınırlarında Kulaklık önerisi

DarkSynergy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar bende Logitech vardı fakat çıkarır ederken bazı kısımları çatladı ve kırıldı. Çokda bütçem yok ne önerirsiniz? Jak girişli olursa çok sevinirim.Günlük/Gaming için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 150-200 tl civarı

Kulaklık önerisi istiyorsunuz JAK girişli dediğiniz için bu sonuca vardım ama lütfen ne önerisi istediğinizi bir dahaki sefere belirtmenizi rica ederim.

Önerinizi yapmaya çalışacağım.

Bu bütçeye çok fazla iyi seçenek yok o yüzden önerebileceğim en iyi ürünleri önermeye çalıştım.
  1. Preo MG21 Rainbow - 149 TL
  2. HP DHE-8003 - 188 TL
  3. Bloody G200S - 242 TL

KS

DarkSynergy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: Cvp: 150-200 tl civarı

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kulaklık önerisi istiyorsunuz JAK girişli dediğiniz için bu sonuca vardım ama lütfen ne önerisi istediğinizi bir dahaki sefere belirtmenizi rica ederim.

Önerinizi yapmaya çalışacağım.

Bu bütçeye çok fazla iyi seçenek yok o yüzden önerebileceğim en iyi ürünleri önermeye çalıştım.
  1. Preo MG21 Rainbow - 149 TL
  2. HP DHE-8003 - 188 TL
  3. Bloody G200S - 242 TL

Hocam genelde jag,usb giriş ortak oluyor geliyor kulaklıkların.Gaming kafa bantlı kulaklık önerisi istiyorum evet.Bütçeyi biraz daha arttırırsam ne önerebilrisin dolar düştü ürünler ucuzlar herhalde.

https://www.trendyol.com/rampage/k2.../yorumlar?boutiqueId=593713&merchantId=119205 bu nasıl?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 200 TL sınırlarında Kulaklık önerisi

250 TL bütçeye kadar 15 farklı sitede her ürüne baktım. En mantıklılarını size önerdim. Gözümden bir ürün kaçma ihtimali çok çok düşük ki bulduğunuz ürün dahil. Yani şu ürün olur mu şu nasıl gibi linkler bırakmayın. Eğer 250 TL bütçeyi aşabilirseniz Cuma günü incehesap indirimlerini bekleyin derim.

KS

DarkSynergy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: Cvp: 200 TL sınırlarında Kulaklık önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
250 TL bütçeye kadar 15 farklı sitede her ürüne baktım. En mantıklılarını size önerdim. Gözümden bir ürün kaçma ihtimali çok çok düşük ki bulduğunuz ürün dahil. Yani şu ürün olur mu şu nasıl gibi linkler bırakmayın. Eğer 250 TL bütçeyi aşabilirseniz Cuma günü incehesap indirimlerini bekleyin derim.

Bekleyeceğim hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri