hyper x alloy origins 602000₺ klavye önerisine açığım tr düzen olursa iyidir 60 veya tkl taraftarıyım. tr içinde satışı olan bişe istiyorum epomaker gibi değil
reis adam %60 istiyor.Normal klavye istersen
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.859,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
knk o klavye aqua ya sesi faLa mıreis adam %60 istiyor.
ben çok beğeniyorum. Ses testini atayımknk o klavye aqua ya sesi faLa mı
memnun olurumben çok beğeniyorum. Ses testini atayım
gayet tok bence umarım zam gelmeden alabilirim
dakika 4:30 aç
bu adam puding keycaps takmış. En başta normal halini gösteriyo
durumlar karışık ya. Ben de güzel bir klavye istiyorum ama malum paramız yok.gayet tok bence umarım zam gelmeden alabilirim
Belirttim zaten eğer normal klavye istersen diye.Çünkü tkl tarzı klavyelerde tr ve çok iyi az var maalesef.reis adam %60 istiyor.
benim attığım arkadaşın kriterlerine uyan en iyi klavye. Tabiki %100 isteyenler için sizin attığınız çok güzel.Belirttim zaten eğer normal klavye istersen diye.Çünkü tkl tarzı klavyelerde tr ve çok iyi az var maalesef.
1- Arkadaş %60 istemişKullanıyorum. Gayet memnunum, değerlendirebilirsiniz.
2000₺ klavye önerisine açığım tr düzen olursa iyidir 60 veya tkl taraftarıyım. tr içinde satışı olan bişe istiyorum epomaker gibi değil
1- Arkadaşın yazdığını lütfen tekrar oku.1- Arkadaş %60 istemiş
2- Abs Keycapse bu para verilmez.
Amazondan alınan bir ürün, 2 yıl içinde direk iade sağlıyorlar.1- Arkadaşın yazdığını lütfen tekrar oku.
2- Değerlendirebilirsiniz dedim bunu al demedim. Kendisi araştırır buna bu paranın verip verilmeyeceğini kendisi belirleyebilir.
3- Sizin önerdiğiniz modellere de göz gezdirdim ve sizin arkadaşın yazdığını tam okumadığını anladım. Arkadaş epomaker gibi olmasın demiş, epomaker önermişsiniz.
4- İnsanların marka güvenirliğine ihtiyacı olabilir. Keycapi abs olması sizin önerdiğiniz klavyeden çok daha kötü anlamına gelmez. Bir problem yaşanması halinde sorunun çözülmesi için karşında bir muhatap bulabilmek daha önemli olabilir keycapten.
5- Lütfen yanlış anlama senin anlayacağın dilden yazdım. Yazım dilin ve karşı tepkin çok yanlış.
Yanlış bilgi. Eğer satıcısı amazon ise evet dediğin şey geçerli fakat satıcı amazon değil. Eğer ki alınan yer kabul ederse ancak iadesi sağlanır. Ayrıca Asusa güvenmekte ne var? Tam olarak burada sorun olmasının sebebi nedir? 1.5 yıl önce bir indirimden Asus TUF K3 satın aldım ve problem yaşadım. Ardından ürünü gönderdim servise iade veya değişim yapabileceklerini söylediler. Değişim olsun dedim tamam dediler sonrasında ellerinde olmadığını bir başka model vereceklerini söylediler ve yukarıda attığım Asus ROG Strix Scope TKL NX Red klavyeyi gönderdiler. Yani nasıl ve neden güvenmeyeyim? Önceki savunduğun şeyin yanlış olduğunu görüyorsun ona cevap vermeyip tekrardan yanlış bilgi veriyorsun. Arkadaşımız %60 veya TKL olsun demiş epomaker önermişsin. Tamam, istediği şeye uyumlu. TR düzen olsun demiş, epomaker bu tanıma uymuyor. TR içerisinde satışı olsun demiş, epomaker bu tanıma da uymuyor. Ve gelip burada attığım bir yoruma veya fikrime yukarıdan bakıp marka fanatikliği yapıyorsun.Amazondan alınan bir ürün, 2 yıl içinde direk iade sağlıyorlar.
Marka olarak klavye de asusa güveniliyorsa bura da bir sorun vardır.
yanlış bilgi vermiyorum, bizzat amazona bağlanıp ürünlerin linkini atarak sordum bu konuyu.Yanlış bilgi. Eğer satıcısı amazon ise evet dediğin şey geçerli fakat satıcı amazon değil. Eğer ki alınan yer kabul ederse ancak iadesi sağlanır. Ayrıca Asusa güvenmekte ne var? Tam olarak burada sorun olmasının sebebi nedir? 1.5 yıl önce bir indirimden Asus TUF K3 satın aldım ve problem yaşadım. Ardından ürünü gönderdim servise iade veya değişim yapabileceklerini söylediler. Değişim olsun dedim tamam dediler sonrasında ellerinde olmadığını bir başka model vereceklerini söylediler ve yukarıda attığım Asus ROG Strix Scope TKL NX Red klavyeyi gönderdiler. Yani nasıl ve neden güvenmeyeyim? Önceki savunduğun şeyin yanlış olduğunu görüyorsun ona cevap vermeyip tekrardan yanlış bilgi veriyorsun. Arkadaşımız %60 veya TKL olsun demiş epomaker önermişsin. Tamam, istediği şeye uyumlu. TR düzen olsun demiş, epomaker bu tanıma uymuyor. TR içerisinde satışı olsun demiş, epomaker bu tanıma da uymuyor. Ve gelip burada attığım bir yoruma veya fikrime yukarıdan bakıp marka fanatikliği yapıyorsun.
Yukarıda yazdığım şeyler uzun okursun okumazsın sana kalmış. Rica ediyorum yanlış bilgi verme ve insanlara üstten bakma.
Haklısın hocam.yanlış bilgi vermiyorum, bizzat amazona bağlanıp ürünlerin linkini atarak sordum bu konuyu.
Kimseyi üstten görmüyorum ayrıca, asus klavyeler alınmaz. Asus rog azoth bir istisna
Çoğu klavyesinde abs keycaps kullanıyolar ve hotswap değil.