reis şimdi nası oluyor anlamadımvalorant oynamıyacaksan https://elmacik.com/bilgisayar-bile...dr4-soket-am4-matx-anakart/?ref=akakce&v=1.43
eğer valorant oynayamamayı sorun edersen https://www.amazon.com.tr/dp/B08K91...e=380333&creativeASIN=B08K91L574&linkCode=asn
gıgabyte anakarlarda secure boot sorunu var w11 de valo açmak için secure bootu açman gerek açıncada anakart kitleniyor bu nedenle valo oynayamazsın ama gıgabyte anakart b450 anakarta göre çok daha iyireis şimdi nası oluyor anlamadım
imkansız yani valo oynamak kitleniyor derken nası birşey oluyogıgabyte anakarlarda secure boot sorunu var w11 de valo açmak için secure bootu açman gerek açıncada anakart kitleniyor bu nedenle valo oynayamazsın ama gıgabyte anakart b450 anakarta göre çok daha iyi
gıgabyte anakarlarda secure boot sorunu var w11 de valo açmak için secure bootu açman gerek açıncada anakart kitleniyor bu nedenle valo oynayamazsın ama gıgabyte anakart b450 anakarta göre çok daha iyi
ardateo6775imkansız yani valo oynamak kitleniyor derken nası birşey oluyo
kusura bakma kafam aşırı karışık
discord üzerinden felan yardımcı olabilirmisin
Hocam benim bildiğim win11 kurmadan win10 ile hem secure boot ile uğraşmaz hem de valo oynayabilir. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.gıgabyte anakarlarda secure boot sorunu var w11 de valo açmak için secure bootu açman gerek açıncada anakart kitleniyor bu nedenle valo oynayamazsın ama gıgabyte anakart b450 anakarta göre çok daha iyi
bende birşey sormak istiyorum bende yakında bir sistem alıcamHocam benim bildiğim win11 kurmadan win10 ile hem secure boot ile uğraşmaz hem de valo oynayabilir. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Bu arada ben de alacak olsam Asus tercih ederdim, ama gigabyte da çift m2 desteği var karar sizin
Evet win10 ile sorun yaşamadan oynayabilirsiniz. win11 kullansanız da secure boot çözümü var aslında ama uğraştırıyor biraz. En iyisi o anakart ile win10 kullanmak bence. Ben alacak olsam öyle kullanırdımbende birşey sormak istiyorum bende yakında bir sistem alıcam
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
www.Gamemar.com, Hızlı Alışveriş, 7/24 Destek, Aynı Gün Ücretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar, Notebook, Gaming Bilgisayar, SSD, Harddisk, XDrive Oyuncu Koltukları, Klavye, Mouse, Mouse Pad, All In One Bilgisayarlar, Ekran Kartları, Anakartlar, Çanta ve...www.gamemar.com
ve bu anakartı almayı düşünüyorum bende valorant oynuyorum w10 kullanırsam sorun yaşamadan oynuyabilirim değil mi?
teşekkürler bilgilendirdiğiniz içinEvet win10 ile sorun yaşamadan oynayabilirsiniz. win11 kullansanız da secure boot çözümü var aslında ama uğraştırıyor biraz. En iyisi o anakart ile win10 kullanmak bence. Ben alacak olsam öyle kullanırdım
Estağfurullah, siz de sağolunteşekkürler
teşekkürler bilgilendirdiğiniz için![]()