Çözüldü 2000 TL Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Merhabalar,

Hikayeli oyunlar oynayıp film/dizi izleyeceğim, 2000 TL Bütçe kablosuz oyuncu kulaklığı öneriniz var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683

Kendim kullanmadim ama seveni var baya

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40

Kendim kullanmadim ama seveni var baya
Cloud 2 nin direkt sadece wireless versiyonu sanırım düşünebilirim aklımda şöyle bir üründe var,

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
AC 7 fena değildir ama alternatifi yoksa alınması taraftarıyım. Öneri yapacağım.
Arctis film ve müzik için çok iyi ayrıca oyun tarafıda güçlü. Rahat , hafif. Kumaş pedler çok kaliteli. Kafa bandı ayarlanıyor. Tasarım güzel.

ürün farklı n11’de 2100 liraydı. Konu sahibi alacaktı en son 2500 lira olan linki görünce şaşırdım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Arctis film ve müzik için çok iyi ayrıca oyun tarafıda güçlü. Rahat , hafif. Kumaş pedler çok kaliteli. Kafa bandı ayarlanıyor. Tasarım güzel.

ürün farklı n11’de 2100 liraydı. Konu sahibi alacaktı en son 2500 lira olan linki görünce şaşırdım.
AC 5 / 7 / 9 hepsini denemiş birisi olarak hiçbirisini beğenmedim. Bence F/P ürünleri değiller. Tabi bu kulaklık tamamen kişisel bir olay. Herkesin ses kulağı ve kafa yapısı aynı olmuyor sonuçta. Ürüne kötü demedim sadece 2K fiyata alternatif iyi bir ürün varsa o değerlendirilebilir.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40

Hocam o ürün 7+ modeliydi bayağı araştırdım beğendim ama satıcısı merdiven altı çıktı yorumlar berbattı güvenmedim ve almadım o yüzden zaten 7+ modeli her yerde 2900 tl civarında. 2500 tl paylastıgım düz 7 modeli.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Bütçe 2K demişsiniz ama 2500 TL AC 7 ürünü. Maksimum bir limit verir misiniz bana öneri yapmam daha kolay olsun.
2000 civarına bakalım hocam mümkünse 1500-1800-2000-2200-2400 tarzında zaten çok fazla ürün yok sanırım ben bayağıdır araştırıyorum bulamadım seçenekler.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
AC 5 / 7 / 9 hepsini denemiş birisi olarak hiçbirisini beğenmedim. Bence F/P ürünleri değiller. Tabi bu kulaklık tamamen kişisel bir olay. Herkesin ses kulağı ve kafa yapısı aynı olmuyor sonuçta. Ürüne kötü demedim sadece 2K fiyata alternatif iyi bir ürün varsa o değerlendirilebilir.
Evet fiyatları biraz arttı. Ben Arctis pro game dac modelini 2000₺‘Ye aldım geçenlerde. Wireless olan değil.

konudan bağımsız olarak ; Piyasada bazı ürünler absürt olarak yükseliyor. Steelseries kulaklıklar , Benq monitörler falan. Muadilleri 3 artıyor bunlar 6-7 artıyor. Talep ile ilgili olduğunu pek düşünmüyorum. Çok fark var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
2000 civarına bakalım hocam mümkünse 1500-1800-2000-2200-2400 tarzında zaten çok fazla ürün yok sanırım ben bayağıdır araştırıyorum bulamadım seçenekler.
Cloud 2 önermem. Sadece kablosuz kullanılabilen kısıtlı bir ürün.

Bildiğim 1-2 tane iyi ürün var bakalım fiyat değişmiş mi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Evet fiyatları biraz arttı. Ben Arctis pro game dac modelini 2000₺‘Ye aldım geçenlerde. Wireless olan değil.

konudan bağımsız olarak ; Piyasada bazı ürünler absürt olarak yükseliyor. Steelseries kulaklıklar , Benq monitörler falan. Muadilleri 3 artıyor bunlar 6-7 artıyor. Talep ile ilgili olduğunu pek düşünmüyorum. Çok fark var.
Evet gereksiz yere fiyatlar yükseldi bazı markalarda bende anlam veremiyorum pek. Talep bile olsa diğer markalarda satıyor ki piyasanın en çok satan ürünlerinden DELL Alienware monitörlerin fiyatları 2 katına çıkmalıydı ama hala aynı fiyatlarda. Bence talep değil mesela.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
HyperX Cloud Flight S 7.1 Wireless - 2.581 TL - Fiyatı yine biraz artmış ama en ucuz buradaydı. 3000 TL altında başka yerde bulamadım. 10 üzerinden kablosuz oyun ve medya tüketimi için 8 puanlık bir üründür. Çok beğenmiştim denediğim en iyi ürünler arasında yer alıyor.

Daha düşük fiyatlı bunu buldum kötü bir ürünmüdür ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri